RDR 2 En iyi oyun mu cidden ?

TLOU:

+ Köklü hikaye + Türkçe Dil desteği + Müzik Kalitesi + Karakter gelişimi + Grafik Kalitesi + Merak üzüntü intikam sevinç gibi derin duygular sunuyor rdr 2 ne sunuyor bize ?
rdr2 dede koklu bir hikaye var cetenin eski anıları karakterimiz arthur morgen eski donemdeki bir cok seyini goruyoruz müzik kalitesi spoiler vermiyecegim bir kaç gorevde cok üst düzeyde karakter gelişimi rdr2dede var arthur uzerinde yorulunca vs yüz ifadesi haraketleri degişiyor grafikleri anlatmama gerek varmı cok bilmiyorum bilen bilir zaten bir tek türkçe dil destegi yok onuda rockstar hiç bir oyununa koymuyor zaten istenirse yama yapılabilir ??

rdr2 dede koklu bir hikaye var cetenin eski anıları karakterimiz arthur morgen eski donemdeki bir cok seyini goruyoruz müzik kalitesi spoiler vermiyecegim bir kaç gorevde cok üst düzeyde karakter gelişimi rdr2dede var arthur uzerinde yorulunca vs yüz ifadesi haraketleri degişiyor grafikleri anlatmama gerek varmı cok bilmiyorum bilen bilir zaten bir tek türkçe dil destegi yok onuda rockstar hiç bir oyununa koymuyor zaten istenirse yama yapılabilir ??
Tlou ve rdr2 ikisini de 4k full ayarlarda oynadım Tlou nun grafikleri çok daha iyiydi film kalitesinde resmen

The last of us ve God of war gibi baş yapıtlar dururken bir insan niye Rdr 2 hayranı olur anlamıyorum.Oyun resmen at sürme similatörü
ve kovboy alacak verecek meselesi çatışma atışma üzerine kurulu.Detay konusunda hiç bir oyun Rdr 2 ile kapışamaz hak veriyorum ama
oyunu oynarken gow ve tlou gibi şok edici bir sahne bir heycan merak ve ilerleyicilik sunmuyor.Ki bu bence Arthurun güneşe bakınca göz bebeğinin küçülmesi,kışın atların
şeylerinin büzüşmesi, yazın sarkması detaylarından daha önemli değil mi?
RDR2 ben de sevmem at simülasyonu deyip ama TLOU gibi sadece ekrana bakma oyunu ile yürüme simülasyonu olan GOW ile karşılaştırman da garip. Hadi onu geçtim TLOU da daha boss yok a.........

En iyi oyun rdr 2 mi bilmem ama oyun hakkinda birkac bisi demek istiyorum oyun grafik iynais gorevler hikaye anlatimi acik dunyasi fakan müthiş dedigin oyunlarda acik dunya yok bile o konuda rdr 2 en iyi oyun bence ama oyun oynarken gorevlerde surekli birini takip ediyoruz bunu fark etmeden once oyundan cok keyif aliyordum bunu fark ettikten sonra biraz can sıkmaya baslamisti

ben RDR2 yi bitirdim 40fps de 1 hafta etkisinden çıkamadım dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunu. Şuan TLOU1 ve CYBERPUNK 2077 başladım tlou en en başlarda sarıyordu ama biraz ilerledikten sonra yani çocuk öldükten ve 20 yıl sonra olan yerde %90 bir yerden bir yere gidip bir şeyler taşıyoruz. %10 da çatışma gizlilik falan ama cyberpunk ilk oyna tuşuna bastığımdan beri beni içine aldı ve o kadar ilgimi çekiyor ki hikayesi. Çünkü TLOU nun başı gibi ordan oraya yürümüyorüz sadece. Belki TLOU da RDR gibi sonradan açılıyordur bilmiyorum ama cyberpunk bana daha iyi geldi tlouya göre

The last of us ve God of war gibi baş yapıtlar dururken bir insan niye Rdr 2 hayranı olur anlamıyorum.Oyun resmen at sürme similatörü
ve kovboy alacak verecek meselesi çatışma atışma üzerine kurulu.Detay konusunda hiç bir oyun Rdr 2 ile kapışamaz hak veriyorum ama
oyunu oynarken gow ve tlou gibi şok edici bir sahne bir heycan merak ve ilerleyicilik sunmuyor.Ki bu bence Arthurun güneşe bakınca göz bebeğinin küçülmesi,kışın atların
Portal daha iyi bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum RDR 2 gibi bir oyun bir daha gelmeyecek haberin olsun. Bu söylediğimi 20 yıl sonra daha iyi anlayacaksın.
Rdr 3 gelir

hikayedeki ve npc'lerin bile ayrı hikayesi olmasına rağmen bu yorumu üzülerek okudum dostun. Kovboy döneminde sc-fi araçlar mı olsun, at ve eşekten başka binek dönemine göre yoksa zaten yapacak bir şey yok. En azından gerçek hayattan bir kesiti canlandırıyor, ütopik ve insanların kendi hayal dünyasındaki canavarlardan, silahlardan, yarı tanrı insanlardan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hiçbir güç mesela bana uzaylı oyunu oynatamaz veya filmi izletemez, sevmiyorum. Neden dersen yapımcının, yazarın beynindeki, hayallerindeki düşünceleri sana oynatıyor. Saçma geliyor, gerçeklik varken onları oynamak. Ayrıca oyunun çıkış yılı değil de, yapım başlangıç yılına bakılacak olursa, o dönemi geçtim halen bu dönemde bile GENEL RDR2 kalitesine yaklaşan 1-2 oyun hariç yoktur. Demek ki at sürme simülasyonu değilmiş.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Atın billurları büzüşüyor soğukta aga soru mu tabi ki en iyi oyun detaya bak abi yaa

Bence RDR 2 en iyi ikinci oyun. Birinci Witcher 3.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri