RDR2 çok abartılıyor

ya oyun ne kadar övülse de 1000 insan beğensin 1001. insan beğenmeyebilir zevkler ve renkler sonuçta ben şahsen herkesin minimum 20 30 saat şans vermesi gerektiğini ve en azından act 5 - 6ya kadar oynamasını o muazzam finali görmesini isterim ama beğenmeyen beğenmez ve beğenmeme sebeplerini de haklı görüyorum şahsen ben çok beğenmeme rağmen eleştirecek bir sürü yer bulabilirim ki var da.
Tabi canım. Zevk-renk mevzusu zaten ayrı ona kimse bir şey diyemez. Ama malesef rdr de ortası yok ya. ÇOOK seven kadar denk direkt salan da var. Başlangıcı o kadar sıkıntı olmasa 20-30 saat verilir de işte orada patlıyor oyun. Senin dediğin gibi act 5-6 last1-2 oralar iyi de kaç saat geçiyor oraya gelmek için :D Oyunun başında tutulmayan adamın oraya kadar sabretmesi nerdeyse imkansız. Kaldı ki öyle 10-20 saatlik oyun da değil yani.

3 kere bitirmiş biri olarak bence de abartılıyor. Tamam çok güzel oyun beğenmesem ben de 3 kere bitirmem de "aman tanrım tarihteki açık ara en i oyun, başka bir oyundan zevk alamıyorum artık hepsi çöp geliyor" değil. Bunu söyleyenlerin çoğu hayatında pubg, cs, valorant dışında oyun oynamamış adamlar.
yok ya ben de 4 kere falan bitirdim ama gerçekten 'evrenin en iyisi' falan değil bir sürü saçma şeyler var. Üşenmeyip kamp kuruyorum kesik mermi hazırlıyorum her silaha 180 tane görevde bana aksiyon esnasında standart mermi kullandırtıyor mesafe açıldığı için adamı öldüremiyorum. Veya görevde kendim gitmek istiyorum ama pusacağım yeri bile kendisi seçiyor gösteriyor oyun. At mesela gerçekçi yapıcam diye o kadar kasmışlar ki at koşmayı unutuyor bazen hızlı yürüyor sadece kafaları yedirtti bana. Aynı şey karakter kontrolü için de geçerli, tlou çok gerçekçi olmasına rağmen karakter kontrolü aşırı akıcı ve güzel hissettiriyor ama rdr2 o kadar ağır ki sanki laglı online oyun oynuyorum. Ve asıl saçma olan kısım bu dediklerimin çoğu oyunun online versiyonunda yok hikayede bu böyle. Onlineda istediğin silahı mermiyi seç, karakter hızlı at hızlı onlinedaki karakterle hikaye modunda oynasam çok daha keyif alırdım. Sniper yapıyorum güzel tüfekler alıyorum karakter görev esnasında attan inerken pompalı alıyor halbuki ben sevmiyorum pompalı kullanacağım silaha bari karışma be rockstar

3 kere bitirmiş biri olarak bence de abartılıyor. Tamam çok güzel oyun beğenmesem ben de 3 kere bitirmem de "aman tanrım tarihteki açık ara en i oyun, başka bir oyundan zevk alamıyorum artık hepsi çöp geliyor" değil. Bunu söyleyenlerin çoğu hayatında pubg, cs, valorant dışında oyun oynamamış adamlar.
Bence tam tersi biliyor musunuz :D O oyunları oynayan adam RDR de maks 1-2 saati vardır :D

Tabi canım. Zevk-renk mevzusu zaten ayrı ona kimse bir şey diyemez. Ama malesef rdr de ortası yok ya. ÇOOK seven kadar denk direkt salan da var. Başlangıcı o kadar sıkıntı olmasa 20-30 saat verilir de işte orada patlıyor oyun. Senin dediğin gibi act 5-6 last1-2 oralar iyi de kaç saat geçiyor oraya gelmek için :D Oyunun başında tutulmayan adamın oraya kadar sabretmesi nerdeyse imkansız. Kaldı ki öyle 10-20 saatlik oyun da değil yani.
kesinlikle katılıyorum rdr abartıldığı kadar efsane bi oyun değil, evet iyi oyun çok güzel oyun süper oyun ama hani 'o kadar' değil.

Valhalla için rdr2, tlou2 ve witcher 3 den daha iyi dediğiniz yerden sonrasını okumadım bile.

Valhalla anca bu oyunların getir götürünü yapar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,218
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri