Neler Yeni

Rehber RDR2 FSR3 frame generation mod kurulumu

hyperflow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
erdem
Herkese merhaba, geçtiğimiz günlerde Red Dead Redemtion 2 için, FSR3 frame generetion modu çıkış yaptı. Ve rehber yapayım dedim.

Öncelikle linki aşağıya bırakıyorum.

Verdiğim linkteki FSR2FSR3RDR2.ZIP ve FSR2FSR3common. ZIP dosyalarını indiriyoruz.

Her şeyden önce oyun motorunu DX12 ayarına alınız. Aksi takdirde mod çalışmaz DLSS seçeneği gözükmez. MSİ Afterburner, Riva turner gibi uygulamalar oyunun çökmesine veya oyunun açılmamasına yol açabilir o yüzden kullanmayın.

Öncelikle FSR2FSR3_rdr2.ZIP, klasörünündeki (FSR2FSR3.asi) dosyasını oyunun kurulu olduğu dosya dizinine atıyoruz.

Sonrasında (FSR2FSR3_common. ZIP klasörünün içindeki ( ıfz.sl.dlss.dll ) dosyasını oyunun kurulu olduğu dosya dizinine atıyoruz.

Tekrar ( FSR2FSR3_common. ZIP) klasörünün içindeki 'optional_nvgx' klasörünün içindeki ( enable signature OverDrive. Reg) dosyasını hem oyunun kurulu olduğu dosya dizisine atıp çalıştırıyoruz.

Şimdi oyuna girip test edebiliriz.

Oyunun verdiği FPS değerlerine bakarsak imzamda olan sistemle test ettiğimde. Yüksek ayarlarda native 30,20 FPS oranıdan, 60, 70, 80 FPS oranlarına kadar fırladı.
Not: İlk defa rehber konusu açıyorum hatam olduysa affola.

Son düzenleme:

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Herkese merhaba, geçtiğimiz günlerde Red Dead Redemtion 2 için, FSR3 frame generetion modu çıkış yaptı. Ve rehber yapayım dedim.

Öncelikle linki aşağıya bırakıyorum.

Verdiğim linkteki FSR2FSR3RDR2.ZIP ve FSR2FSR3common. ZIP dosyalarını indiriyoruz.

Her şeyden önce oyun motorunu DX12 ayarına alınız. Aksi takdirde mod çalışmaz DLSS seçeniği gözükmez.

Öncelikle FSR2FSR3_rdr2.ZIP, klasörünündeki (FSR2FSR3.asi) dosyasını oyunun kurulu olduğu dosya dizinine atıyoruz.

Sonrasında (FSR2FSR3_common. ZIP klasörünün içindeki ( ıfz.sl.dlss.dll ) dosyasını oyunun kurulu olduğu dosya dizinine atıyoruz.

Tekrar ( FSR2FSR3_common. ZIP) klasörünün içindeki 'optional_nvgx' klasörünün içindeki ( enable signature OverDrive. Reg) dosyasını hem oyunun kurulu olduğu dosya dizisine atıp çalıştırıyoruz,

Şimdi oyuna girip test edebiliriz.

Oyunun verdiği FPS değerlerine bakarsak imzamda olan sistemle test ettiğimde. Yüksek ayarlarda native 30,20 FPS oranıdan, 60, 70, 80 FPS oranlarına kadar fırladı.
Not: İlk defa rehber konusu açıyorum hatam olduysa affola.
Elinize sağlık hocam rehberde bi eksik yok çok güzel olmuş.

hyperflow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Emre Altun
Dx12 moduna almama rağmen hata veriyor bunu uygulayınca

hyperflow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
erdem

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Emre Altun
ERR_GFX_STATE hatası veriyor oyun açılırken. Game error. Please reboot and restart the game.

hyperflow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
erdem

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Emre Altun

hyperflow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
erdem

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Emre Altun
Evet 40-50 FpS kadar arttı ancak oyunda titreme var. Sağ sol yaparken sol alttaki harita ve üzerindeki işaretler, adamın kafası vs çok fazla titiriyor. Bunun için ne yapmak gerek
Konuda belirtecektim unutmuşum :D

hyperflow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
erdem
Evet 40-50 FpS kadar arttı ancak oyunda titreme var. Sağ sol yaparken sol alttaki harita ve üzerindeki işaretler, adamın kafası vs çok fazla titiriyor. Bunun için ne yapmaj gerek
O modun genel sorunu. tahminimce 1 veya 2 güncelleme sonrası düzeltilir. Herhalde titreme oranları kişiden kişiye değişiyor. Bende titreme çok rahatsız edecek seviyede değil o yüzden pek sorun etmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Emre Altun
Böyle Eksi ve + larını rehbere yazarsan daha iyi olur. Bende biraz fazla. Baya fazla hemde

Hareket edince alt yazılar, menü hudları komple, Mahmut Tuncer türküsü gibi titiriyorlar 😁

hyperflow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
erdem
Böyle Eksi ve + larını rehbere yazarsan daha iyi olur. Bende biraz fazla. Baya fazla hemde
Doğru diyorsun. rehberi kısa kesmek için o kısımlara girmedim. Ama bir sonraki sefer dikkate alacağım.

Hareket edince alt yazılar, menü hudları komple, Mahmut Tuncer türküsü gibi titiriyorlar 😁
Ekranın 144hz veya daha yüksekse biraz da olsun düşürerek dener misin. Örnek 70 80hz

Top Bottom