Neler Yeni

RDR2 OYNAMADAN ÖNCE BİLİNMESİ GEREKENLER NELERDİR?

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa Kemal Eser
Bütçe
5000
Arkadaşlar herkese merhaba;

Başlıkta belirtmiş olduğum gibi RDR2 Ultimate Edition oyununu Epic Games üzerinden satın aldım. Hikayeli oyunları çok seven biri olarak mağaramdan yeni çıkıyorum kusura bakmayın. Bu oyuna başlamadan önce ekran ayarları, oyun mekanikleriyle ilgili bilmem gereken önemli şeyler nelerdir? Hikayeyle ilgili neredeyse hiçbir spoilera sahip değilim. Spoi vermezseniz sevinirim :)

Hocam ekran vs boşverin sadece iyi biri olarak oynayın kimseyi boşa vurmayın onurunuzu yüksek tutun hikayenin keyfine bakın.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Yunus Kocabay
Hocam ekran vs boşverin sadece iyi biri olarak oynayın kimseyi boşa vurmayın onurunuzu yüksek tutun hikayenin keyfine bakın.
Öyle de tadı çıkmıyorki ya. Bi adam görüyom yanına gidiyom bana silah çekiyo. Ben ne yapayım ?

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
oktay

Başlıkta belirtmiş olduğum gibi RDR2 Ultimate Edition oyununu Epic Games üzerinden satın aldım. Hikayeli oyunları çok seven biri olarak mağaramdan yeni çıkıyorum kusura bakmayın. Bu oyuna başlamadan önce ekran ayarları, oyun mekanikleriyle ilgili bilmem gereken önemli şeyler nelerdir? Hikayeyle ilgili neredeyse hiçbir spoilera sahip değilim. Spoi vermezseniz sevinirim :)
hocam sisteminiz nasılsa ona göre bi grafik ayarı yapın oyun da hikaye olarak da size kalmış artık

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
at ölürse önceki kayıdı yükleyin yoksa at ölüyor. oyunun en iyi atını kullanırken düşüp ölmüştüm doğduğumda oto kayıttan dolayı at geri gelmedi bidaha

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Göksel

pc iyiyse kökle grafikleri

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
oktay
o düşücek şu gidicek bu olucak falanla oyun oynanmaz bence nasıl oynamak isterse öyle oynasın

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Kaan
Ha birde hocam at sigortası yapın atınız ölürse önce idarelik bir yaşlı at veriyor bir süre sonra eski atinizi çağırdığınizda geri geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam o onuru nasıl yükseltçez ya benim biraz düştü :D
Saint Denise gidin hocam açıksa, değilse büyük bir kasabaya gidin herkese sürekli selam verin.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan

onuru yüksek tut. eğer oyuna full odak istiyosan ana görevler yanında farklı bölgelere git dolaş tuhaf görevler çıkıyo bazen ve güzeller cidden. ve eğer beğenirsen emin ol başından kalkamazsın :D

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Göksel
oyunun ilk 2 3 saati sıkılabilirsin çok normal ağır bi işleyiş var ama sonrasına muazzam zevk alacaksın 2 kere bitirdim oyunu hala girip takılıyorum sağ solda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,737
Üyeler
160,876
Son üye
byescobar0
Top Bottom