Neler Yeni

RDR2 oynayanlar bakabilirmi

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
arkadaşlar araştırdım ama pek bir şey anlamadım oyuncu ile atın arasındaki ilişki önemli biliyorsunuz o yüzden bende oyundaki en iyi atı elde edip oyunun sonuna kadar onunla gidicem genel olarak çogunluk beyaz arap atı diyor dogrumu

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
arkadaşlar araştırdım ama pek bir şey anlamadım oyuncu ile atın arasındaki ilişki önemli biliyorsunuz o yüzden bende oyundaki en iyi atı elde edip oyunun sonuna kadar onunla gidicem genel olarak çogunluk beyaz arap atı diyor dogrumu
bende beyaz arap atı ile biridim seviyorum atımı :D

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,441
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Doğru. Beyaz Arap atı hem bembeyaz hemde staminası yüksektir. Oyunun sonuna kadar onunla oynarsın. Nerede bulabileceğini bilmiyorsan YouTube dan bakabilirsin

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Ben oyun başında bir at buldum eğittim, bağ kurdum ve hep onla oynadım başka at aramadım.

Captain Pricee

80+ Bronze

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben atların hangisi iyi hangisi kötü onu bile doğru düzgün anlayamıyorum XD

bide yabani at evcilleştirme çok hoşuma gitti hikayeyi falan bıraktım at evcilleştiriyorum : D

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben atların hangisi iyi hangisi kötü onu bile doğru düzgün anlayamıyorum XD

bide yabani at evcilleştirme çok hoşuma gitti hikayeyi falan bıraktım at evcilleştiriyorum : D
bende daha yeni başlıycam oyuna bakalım bi at alıp onla devam edeyim diyorum

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
ben oyunun devam eden hikayesi sayesinde bir tane at satın almıştım sonra keyiften 2 tane at evcilleştirmiştim
bide birden fazla atın olabiliyormu yani bi ahıra felan baglayıp ordan alabiliyomuyuz

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
galiba ahıra atını bıraktığında tekrar bir ahıra gidersen istediğin atına eyerini koyup kullanabiliyorsun diye biliyorum
mantıklı olan o zaten yoksa birden fazla at sahibi olmanın anlamı yok diger türlü

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
O at iyidir oynayabilirsin. Onun dışında saint denisde at satıcısında da elit at var. Birde her zaman yanında at canlandırma iksiri taşı ne olur ne olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,928
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom