dolu olan kılasör anlmadım k.b bidaha yazabilirmisinAynı sorun bendede olmuştu ama şu şekilde düzeltmiştim
Bilgisayar-Belgeler-Rockstar Games-Red Dead Redemption 2-Profiles
2 tane klasör olması gerek dolu olan klasördeki dosyaları diğer klasöre kopyalayınca düzelmişti bende umarım işe yarar
ORDAMISINNAynı sorun bendede olmuştu ama şu şekilde düzeltmiştim
2 tane klasör olması gerek dolu olan klasördeki dosyaları diğer klasöre kopyalayınca düzelmişti bende umarım işe yarar
1 tane klasör var profilin içindeAynı sorun bendede olmuştu ama şu şekilde düzeltmiştim
1 tane klasör var profilin içindeHocam RDR 2 klasörünün içinde 2 dosya yokmudolu olan kılasör anlmadım k.b bidaha yazabilirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ORDAMISINN
bunlarımı birleştireceğim1 tane klasör var profilin içindeHocam RDR 2 klasörünün içinde 2 dosya yokmu
Dolu olan klasördeki dosyaları diğer klasöre kopyalaman gerek
Profiles dosyasının içine gir içinde 2 klasör daha olması lazım dolu olan klasördeki dosyaları diğer klasöre kopyalayacaksınbunlarımı birleştireceğim
Profiles dosyasının içine gir içinde 2 klasör daha olması lazım dolu olan klasördeki dosyaları diğer klasöre kopyalayacaksın
Yeni klasör açmak bilmiyorum ama 2 klasör olması gerek buradaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yeni klasör fln açsam okurmu
Yeni klasör açmak bilmiyorum ama 2 klasör olması gerek burada
yeni oyuna başla biraz oyna, o zaman 2.dosya gelir. hepsinden önce 0f7 ile başlayan dosyanı yedekle.
2.dosya dediğim dosya, 0f7 ile başlayan dosya gibi harf ve rakamlardan oluşan dosyadır.
2.dosya gelince 0f7 ile başlayan dosyanın içini, yeni gelen dosyaya at. 0f7 ile başlayan dosyayı sil.
bunları yaparken oyun kapalı olsun bu işlemleri yaptıtkan sonra oyunu tekrar başlat.
forum üzerinden özel mesaj atabilirsin. ben de senin sorununa benzer bi sorunla karşılaşıp, bu şekilde çözmüştüm.dneyeceğim saol olmazsa sana ulaşabileceğim bir platform varmı
tammdır çok saollforum üzerinden özel mesaj atabilirsin. ben de senin sorununa benzer bi sorunla karşılaşıp, bu şekilde çözmüştüm.
çok fazla oynamana gerek yok. diyalogları falan geç, bi noktada oyunu kaydedip çık.