Neler Yeni

RDR2 tek bana mı sıkıcı ve yavaş geliyor?

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
RDR2 tek bana mı sıkıcı ve yavaş geliyor? Oyunu aldım. Hani 15 saat falanda oynadım yarısına geldim hikayenin ama nedense oyun çok ağır geliyor. Bazı görevler cidden çok keyifli ama oyunun geneli çok sıkıyor. Detaylar, konuşmalar , karakter kurguları vb. cidden çok güzel ama ne bileyim işte.

Son düzenleme:

rynsz

80+ Bronze
RDR2 tek bana mı sıkıcı ve yavaş geliyor? Oyunu aldım. Hani 15 saat falanda oynadım yarısına geldim hikayenin ama nedense oyun çok ağır geliyor. Bazı görevler cidden çok keyifli ama oyunun geneli çok sıkıyor. Detaylar, konuşmalar , karakter tasarımları , kurgu vb. cidden çok güzel ama ne bileyim işte
Evet baya yavaş hantal bir oyun. Grafif olarak zengin sadece mekanikler çok yavaş

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet baya yavaş hantal bir oyun. Grafif olarak zengin sadece mekanikler çok yavaş
Hikaye anlatmaya dayalı oyunları çok severim. Mesela God of War , Cyberpunk 2077 , Spiderman vb çok hoşuma gitti. Özellikler herkes cyberpunka söverken bana çok gereksiz sövdüklerini düşündürttü oyun eksik çıktı ama yine de çok güzel. RDR2 herkes tarafından çok övüldü ama bana çok sıkıcı geldi. RDR2 oynayacağıma 5 kere Cyberpunk oynamak daha keyifliydi.

NespaY

80+ Silver
RDR2 tek bana mı sıkıcı ve yavaş geliyor? Oyunu aldım. Hani 15 saat falanda oynadım yarısına geldim hikayenin ama nedense oyun çok ağır geliyor. Bazı görevler cidden çok keyifli ama oyunun geneli çok sıkıyor. Detaylar, konuşmalar , karakter tasarımları , kurgu vb. cidden çok güzel ama ne bileyim işte
RDR2 başlarda sıkıcı ama ortalarında oyun çok güzel açılıyor.

rynsz

80+ Bronze
Hikaye anlatmaya dayalı oyunları çok severim. Mesela God of War , Cyberpunk 2077 , Spiderman vb çok hoşuma gitti. Özellikler herkes cyberpunka söverken bana çok gereksiz sövdüklerini düşündürttü oyun eksik çıktı ama yine de çok güzel. RDR2 herkes tarafından çok övüldü ama bana çok sıkıcı geldi. RDR2 oynayacağıma 5 kere Cyberpunk oynamak daha keyifliydi.
Cyberpunk gerçekten ilk 5 ay leşti optimizasyonu yüzünden. Ama şuan best gamem benim. Bitirmek nasip olmadı sistemi yeni topladım haftaya baslıcam

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,564
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ne yalan söyleyeyim bana da öyle geldi. %40'larda falan bıraktım o yüzden.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Başları dediğiniz ne kadar başları. Şuanda bataklıkta birini arıyorum. Bacağını timsah kaptı. Buraya kadar açılması gerekirdi bence .
kankam breaking bad bence sıkıcı geldi diyenler de var herkes her şeyi beğenemez genel beğenmeye göre yapılıyor bu listeler mesela. en beğenilen diziye 1 puan verende var yani. rdr2 de aşırı beğenilen bir oyun ama beğenmeyen de çok. ha bu rdr2yi sıkıcı mı yapar tabii ki hayır en iyi oyunlardan birisidir bence sana uymuyordur belki belki de başka bir sebeptir en kötü online oynarsın kanka.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
kankam breaking bad bence sıkıcı geldi diyenler de var herkes her şeyi beğenemez genel beğenmeye göre yapılıyor bu listeler mesela. en beğenilen diziye 1 puan verende var yani. rdr2 de aşırı beğenilen bir oyun ama beğenmeyen de çok. ha bu rdr2yi sıkıcı mı yapar tabii ki hayır en iyi oyunlardan birisidir bence sana uymuyordur belki belki de başka bir sebeptir en kötü online oynarsın kanka.
Şimdi kontrol ettim 25 saat oynamışım oyunu. Sırf para verdim diye bitiricem yine de :D. Merak ettiğim bu oyunu bu kadar övenler neyini övüyor. Beğenen kesim çok fazla cidden merak ediyorum bende mi sorun var diye.

BabaVoss7

80+ Silver
Aynen bankada öyle geldi kral rdr iyi ama herkese hitap etmiyor. Bitsede gitsek der gibi oynadım

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
Aynen bankada öyle geldi kral rdr iyi ama herkese hitap etmiyor. Bitsede gitsek der gibi oynadım
Kesinlike o modda oynuyorum şuan .Sanırım ara vericem baya bi ya da günde 1-2 saat oynaya oynaya bitiricem.

BabaVoss7

80+ Silver
Kesinlike o modda oynuyorum şuan .Sanırım ara vericem baya bi ya da günde 1-2 saat oynaya oynaya bitiricem.
Öyle uzun süre oynayamadım bende. Yan görev yapmaya a çalıştım. Görevler düşünülmüş ama zevk vermedi öyle. Ben daha çok hızlı oyun seyorum diye sanırım cp akıyordu yan görevde bile.

Top Bottom