Neler Yeni

RDR2 tek bana mı sıkıcı ve yavaş geliyor?

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
kesşke oyunu oynayabilmiş olup yorum yapabliseydim be :(

Ziya Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ziya Enes
RDR2 tek bana mı sıkıcı ve yavaş geliyor? Oyunu aldım. Hani 15 saat falanda oynadım yarısına geldim hikayenin ama nedense oyun çok ağır geliyor. Bazı görevler cidden çok keyifli ama oyunun geneli çok sıkıyor. Detaylar, konuşmalar , karakter kurguları vb. cidden çok güzel ama ne bileyim işte.
biraz öyle ama hikaye bir yerde ilgi çekici oluyo ve çok spoiler olmamakla bir intikam hikayesi başlıyo o yüzden kesinlikle oyna bitir

Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Paşadöner
RDR2 tek bana mı sıkıcı ve yavaş geliyor? Oyunu aldım. Hani 15 saat falanda oynadım yarısına geldim hikayenin ama nedense oyun çok ağır geliyor. Bazı görevler cidden çok keyifli ama oyunun geneli çok sıkıyor. Detaylar, konuşmalar , karakter kurguları vb. cidden çok güzel ama ne bileyim işte.
hocam sadece hikayeye takılmayın oyunda hikaye dışı çeteler var onlarla savaşın bara vs. gibi mekanlara uğrayın yaşayarak oynayın hikayeyi bitireyim diye oynamayın fanteziler deneyin pusu kurun

Cihangir

80+ Gold
15 saat yarısı değil oyunun başı

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
RDR2 ağırlık bakımından herkese hitap edecek bir oyun değil, animasyon yoğunluğunu bir kenara bırakalım oyun tempo olarak da ağır. Yavaş gelen azımsanmayacak bir kesim var. Eğer yavaş gelmiyorsa ise dünyanın en iyi oyun deneyimini sunuyor. Atmosfer olarak bile o kadar sarıyor ki yaptığınız en ufak şeyden zevk alıyorsunuz. Online'da bir gün arkadaşla ayı avına çıkmıştık o bile zevkliydi. Muazzam manzaralarda at sürmek ortamı keşfetmek çok hoş oluyor.

Gelelim işin şey kısmına sevseniz bile her zaman bu tarz şeye katlanamayabilirsiniz. Benim 300+ saatim var iki kere bitirdim onlineda da baya oynamışlığım var. İkinci oynayışta uzun mesafeleri noclip tarzı bi kamera moduyla geçiyordum, göreve noktasına gitmek için. O freecam moduyla haritanın dışına çıkıp Meksika'yı, kuzeyde dağları keşfetmek bile eğlenceli, asıl indirme amacım oydu zaten.

Sonuç olarak bu ağırlığa katlanamayanlar için evet yavaş bir oyun. Benim için özellikle ilk oynayışta akıcıydı ama herkese böyle gelmemesini anlıyorum.

Oyuna yavaş, ağır, hantal diyenlere de saygım sonsuz ama bu onların oyundan anlamadığı gerçeğini değiştirmez (!)

TahinPekmez

80+ Silver
35 saat oynadım hikaye %25

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Hikaye anlatmaya dayalı oyunları çok severim. Mesela God of War , Cyberpunk 2077 , Spiderman vb çok hoşuma gitti. Özellikler herkes cyberpunka söverken bana çok gereksiz sövdüklerini düşündürttü oyun eksik çıktı ama yine de çok güzel. RDR2 herkes tarafından çok övüldü ama bana çok sıkıcı geldi. RDR2 oynayacağıma 5 kere Cyberpunk oynamak daha keyifliydi.
herkes için olan bir oyun değil ama valhala da yerini çoktan almış bir oyun efsane .

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Mert
Rdr2 online aldım nasıl sardı anlatamam

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Hikaye anlatmaya dayalı oyunları çok severim. Mesela God of War , Cyberpunk 2077 , Spiderman vb çok hoşuma gitti. Özellikler herkes cyberpunka söverken bana çok gereksiz sövdüklerini düşündürttü oyun eksik çıktı ama yine de çok güzel. RDR2 herkes tarafından çok övüldü ama bana çok sıkıcı geldi. RDR2 oynayacağıma 5 kere Cyberpunk oynamak daha keyifliydi.
aynı fikirdeyim dostum god of war da sarmamıştı beni

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yağız
Yarısında değilsindir hikayenin 70-80 saat hikayesi biraz daha oyna saracağından eminim

Top Bottom