Neler Yeni

RDR2 tek bana mı sıkıcı ve yavaş geliyor?

Aderal

80+ Bronze
RDR 2 herkese uyacak bir oyun değil. Kimine sıkıcı geliyor kimine baş yapıt. Bana göre oyun tarihinin en iyisi. Sonuna doğru hikaye 10 numara oluyor sıkıcı yerleri geçmişsin zaten. Chapter 5 özellikle aksiyon dolu. Chapter 6da hikaye açısından fena. Keşke oynamasaydım tekrar bitirirdim şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rx 570 4 gb varken bitirdim, sonra 6600 xt alınca tekrar başladım Arthur öldü , ilerleyen zamanlarda 2 k sisteme geçersem bide 2 k da başlarım, gayet başarılı severek oynadım hep
Şu primatı banlayın lütfen

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,939
İsim
Hacı
Bana da çok sıkıcı geldi. En son tren soydum oyunda.
GTA 5 i de sevmemiştim 6 ayda zor bitirdim oyunu, oda bitirmiş olmak için 🤣

SerhatCC

80+ Bronze
zayıf dil bilgisiyle konuşulanları tam anlamamış olabilirsiniz yada rx 570'inizle low grafiklerde 25 fps ile oynayınca keyif vermemiş olabilir ama dünyanın en kaliteli oyunu. daha iyisi çıkarsa onu da yazarız

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
RDR2 tek bana mı sıkıcı ve yavaş geliyor? Oyunu aldım. Hani 15 saat falanda oynadım yarısına geldim hikayenin ama nedense oyun çok ağır geliyor. Bazı görevler cidden çok keyifli ama oyunun geneli çok sıkıyor. Detaylar, konuşmalar , karakter kurguları vb. cidden çok güzel ama ne bileyim işte.
Banada aynı şekilde geliyor

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Konu başlığına evt yazanları görmek için geldim fakat....
Yönetici bile katılmış konuya.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
Konu başlığına evt yazanları görmek için geldim fakat....
Yönetici bile katılmış konuya.
Demek ki varmış bir şeyler. Ben linç yerim diye bekliyordum aynı fikirde olan çok kişi varmış.:):)

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hikâyeyi anlamadan ya da konuşmaları dinlemeden geçiyorsan çok sıkıcı gelir zaten. Oradan oraya at sür mantığı ile geçer oyunun.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
Hikâyeyi anlamadan ya da konuşmaları dinlemeden geçiyorsan çok sıkıcı gelir zaten. Oradan oraya at sür mantığı ile geçer oyunun.
Hikayeyi geçmiyorum tabiiki. Sonuçta bu oyunu alanların bu oyunun hikaye oyunu olduğunu bildiğini varsayıyorum. Hikayesi güzel zaten problem genel oynanışında. Silah kullanımı dışında çok tatsız bir oyun. Böyle bir oynanışı Rockstar değil de Ubisoft , EA stüdyoları vb. biri yapsa yerden yere vururlar.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hikayeyi geçmiyorum tabiiki. Sonuçta bu oyunu alanların bu oyunun hikaye oyunu olduğunu bildiğini varsayıyorum. Hikayesi güzel zaten problem genel oynanışında. Silah kullanımı dışında çok tatsız bir oyun. Böyle bir oynanışı Rockstar değil de Ubisoft , EA stüdyoları vb. biri yapsa yerden yere vururlar.
Karakter animasyonlarına gelirsek, evet dediğin gibi, her şeye bir animasyon koymaya çalışmışlar. Bu oyunu ağırlaştırmış. Ama oyuna yakıştığını düşünüyorum.
EA yapsa yerden yere vururlardı cümlesine katılmıyorum. Böyle bir düşüncen olduğuna göre daha da keyif alamazsın zaten.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
RDR2 tek bana mı sıkıcı ve yavaş geliyor? Oyunu aldım. Hani 15 saat falanda oynadım yarısına geldim hikayenin ama nedense oyun çok ağır geliyor. Bazı görevler cidden çok keyifli ama oyunun geneli çok sıkıyor. Detaylar, konuşmalar , karakter kurguları vb. cidden çok güzel ama ne bileyim işte.
yavaş ilerliyor.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Sen baya nefret etmişsin oyundan. Daha fazla oynamanı önermem.

*CaptainVictory*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Zafer Baki Yıldız
Reis ilk görevler öyle ama 5. chaptera gel görürsün hızlı mı değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,136
Üyeler
167,439
Son üye
mehmet445
Top Bottom