Neler Yeni

RDR2 tek bana mı sıkıcı ve yavaş geliyor?

Cihangir

80+ Gold
RDR2 tek bana mı sıkıcı ve yavaş geliyor? Oyunu aldım. Hani 15 saat falanda oynadım yarısına geldim hikayenin ama nedense oyun çok ağır geliyor. Bazı görevler cidden çok keyifli ama oyunun geneli çok sıkıyor. Detaylar, konuşmalar , karakter kurguları vb. cidden çok güzel ama ne bileyim işte.
banada baya yavaş sıkıcı geldi ama %10 dan sonra sardı 3 hafta oldu dün bitirdim sonra microsoft store dan rdr 1 aldım game pas ultimate ile xcloud tan oynayacağım

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Prmy

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
RDR2 tek bana mı sıkıcı ve yavaş geliyor? Oyunu aldım. Hani 15 saat falanda oynadım yarısına geldim hikayenin ama nedense oyun çok ağır geliyor. Bazı görevler cidden çok keyifli ama oyunun geneli çok sıkıyor. Detaylar, konuşmalar , karakter kurguları vb. cidden çok güzel ama ne bileyim işte.
en keyiflisi online serverinde takılmak, bounty vs yapmak. Hikaye modu konusunda haklısın hantal ve can sıkıcı

Drained

80+
aklımı mı okudunuz gece gece
aynı dertten muzdaribim yüzde 46 falan oldu açılmıyo
sniper var onu kullanması sarıyor sadece

attcaksaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut Furkan
RDR 2 hakkında aynı konuyu açmıştım. 10 saatte zar zor oynayıp, çok sıkıcı ve yavaş geldiğini söylemiştim. Şuanda durum bu 2. kez başladım. :)
Screenshot_5.png

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Prmy

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,397
İsim
Berk
Rdr de tek keyif veren olay dead eye herhalde şak şak şak mermiye dizmek keyifli onun haricinde gerçekten eğlence unsurları yok çünkü gerçeğe yakın bir deneyim için tasarlanmış belki buharlı arabalar gelse oyuna keyif tamam tamam şaka yaptım 🤫😂🤗

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Oyunu böyle yaşaman lazım mesela bir oyuna girdiğinde sadece aksiyonu değil çevre detaylarını, mekanikleri new biliyim böyle şeylere takılan insan olarak söyliyim ben oyunda yalnız başıma dolaşmayı seviyorum seninde biraz böyle bir insan olman lazım ki oyun sıkıcı gelmesin. Demek istediğim ayrıntılara takılan birisi olman lazım keşfetmeyi seven biri olman lazım.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Abdullah
Sistem gelsin de oynayayım diye bakıyorum. 28 yaşındayım biz eskiden 1 level atlamak için 1 gün bir Grandmaster açmak için 6 ay uğraşırdık mt2 de. Bende hızlı oyunları sevmiyorum mesela. Gerçekçilik olmayan oyunlar beni sarmaz

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
Deniz Bey
Rx 570 4 gb varken bitirdim, sonra 6600 xt alınca tekrar başladım , ilerleyen zamanlarda 2 k sisteme geçersem bide 2 k da başlarım, gayet başarılı severek oynadım hep

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,533
İsim
Oğuz Oğuz
Valla geçen bitirdim ama biraz sıkıldım açıkçası. Görevler arası boş boş at sürmek sıkıcı geliyor.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Fatih
Renkler ve zevkler... Tartışılamıyor. Ayrıca spoiler veren arkadaş senin 😃😃😃

Top Bottom