Saatlerce oynayabileceğiniz uzun soluklu bir başyapıttır kendileri.daha önce hiç oynamadın. crakli oynamak istemiyorum artık oyunları, almak mantıklımı ?
Bir de türkçe yama yapmayı unutmayın.Saatlerce oynayabileceğiniz uzun soluklu bir başyapıttır kendileri.
Ve uzun süre size başka oyuna yönelme imkanı tanımayacaktır emin olabilirsiniz.
Şimdiden iyi oyunlar.
youtubeda yama videoları izledim sürümü v14 sanırım şimdi yamayı indirdim oyunda 7-8 saate iner herhaldeSaatlerce oynayabileceğiniz uzun soluklu bir başyapıttır kendileri.
Ve uzun süre size başka oyuna yönelme imkanı tanımayacaktır emin olabilirsiniz.
Şimdiden iyi oyunlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de türkçe yama yapmayı unutmayın.
Çok kapsamlı bir hikaye ve diyalog var o babdan.
epic indirimlerinde 60 tl değerinde kod veriyorlar bazenHayatında harcadığın en iyi 180 lira olacak güven bana. Hikayeden sonra online'ı da sınırsız şekilde oynayabilirsin. İkisi tarafı da ayrı güzel.
youtubeda yama videoları izledim sürümü v14 sanırım şimdi yamayı indirdim oyunda 7-8 saate iner herhalde
Ben Xbox almayı düşünüyorum aylık 30 TL olan varya bütün oyunların olduğu , mantıklı mı almak sence? Ve bütün güncel oyunlar var mı içinde bilgin var mı?Hayatında harcadığın en iyi 180 lira olacak güven bana. Hikayeden sonra online'ı da sınırsız şekilde oynayabilirsin. İkisi tarafı da ayrı güzel.
Gamepass mi demek istediniz oysa çok mantıklıBen Xbox almayı düşünüyorum aylık 30 TL olan varya bütün oyunların olduğu , mantıklı mı almak sence? Ve bütün güncel oyunlar var mı içinde bilgin var mı?
Aynen Xbox gamepass bütün oyunlar var mı bilginiz var mı?Gamepass mi demek istediniz oysa çok mantıklı
Bence gayet mantıklıdaha önce hiç oynamadın. crakli oynamak istemiyorum artık oyunları, almak mantıklımı ?
Nasıl oldu oRdr2 + AC odyssey epicden 86tl ye almıştım bir ay önce falan
En az 200tl lik alışveriş yaparsan 130tl kupon veriyordu ve rdr2 ile AC indirimdeydi öyle aldım.Nasıl oldu o