Yardım realme C55 vs TCL Plex ?

d0stuz

80+
Reaksiyon skoru
43
Şu an elimde TCL PLEX (T780H) var. 60fps video çekme özelliği olduğu için TCL'yi satıp realme c55'e geçmek istiyorum sizce mantıklı mı?

realme c55; 6,200TL

TCL Plex; 7,450TL

Karşılaştırma Linki;

Batarya, hızlı şarj, ekran yenileme hızı( +680nit), ve en önemlisi güncellik için geçmek oldukça mantıklı ancak mediatek işlemci ne kadar uzun vadeli olur bilmiyorum ve 60fps demek tamam daha akıcı demek ancak daha kaliteli demek değildir. Telefonlar çok alakasız yıllarda olduğu için doğru bir karşılaştırma bulmakta zor olur. Ben olsam geçerdim ancak geçme sebebim video olmazdı.

Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Tecrübelerim şu
Güncelleme konusunda yanlış hatırlamıyorsam telefonu aldığımdan beri hiç güncelleme gelmedi.
Nedense bilmiyorum hafızanın yarısı boş olmasına rağmen ilk aldıktan 3-4 ay sonra kasmalar olmuştu sonra bir daha hiç olmadı.
Eve Echoes gibi oyunlar oynarken hızlı şarjdayken anormal ısınıyor, doğal olarak.

Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Tecrübelerim şu
Güncelleme konusunda yanlış hatırlamıyorsam telefonu aldığımdan beri hiç güncelleme gelmedi.
Nedense bilmiyorum hafızanın yarısı boş olmasına rağmen ilk aldıktan 3-4 ay sonra kasmalar olmuştu sonra bir daha hiç olmadı.
Eve Echoes gibi oyunlar oynarken hızlı şarjdayken anormal ısınıyor, doğal olarak.
Dostum bunları bana mı yazdın bilmiyorum ama burada TP deki gibi konudaki mesajlar özellikle istemediğin sürece gelmiyor. Mesajımı yanıtlayarak yazman gerek. Son olarak ben olsam C55 e geçerdim ancak bu bütçede daha iyi cihazlar var mı bak derim. Redmi Note 10S i anneme almıştım oldukça memnun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,051
Üyeler
191,204
Son üye
samsungguy
Geri