Realtek High Definition Audio

Reaksiyon skoru
75
Merhabalar,Realtek'i Anakart Markamın Sitesinden İndirdim.
Kulaklık,Mikrofon Ayarını Rahat Şekilde Yaptım,Ancak Realtek Kullandığım Hoparlörü Bir Türlü Görmedi,
Bu Sorunun Çözümü Var Mıdır ?

Son düzenleme:
Görmüyor mu ? Çıkışlarda hoparlör bağlı olduğu zaman otomotik seçmesi gerekli. Hangi çıkışlar listeniyor ?

Görmüyor mu ? Çıkışlarda hoparlör bağlı olduğu zaman otomotik seçmesi gerekli. Hangi çıkışlar listeniyor ?
Hoparlörün Jak Girişi Monitöre Bağlı,Kasanın Arkasında Kullandığım Giriş Yok.
Kulaklığın Kablosu Kısa Kaldığından Dolayı Kablo Uzatıcı Kullandım Ve Kasanın Önündeki Girişlere Bağladım.

Kulaklığın Kablosu Kısa Kaldığından Dolayı Kablo Uzatıcı Kullandım Ve Kasanın Önündeki Girişlere Bağladım.
Ön çıkışlar anakarta bağlı mı yada sağlam mı ?

Kasanın arkasında hoparlör için giriş nasıl olmaz ki. Normal jak değil mi?

Kasanın arkasında hoparlör için giriş nasıl olmaz ki. Normal jak değil mi?
Kasa Arkasında Jak Girişi Var,Monitöre Aynı Zamanda Playstation 4'de Bağladığımdan Dolayı Monitöre Bağladım Ve Hem Display Port'tan Hem De HDMI Girişinden Hoparlör İle Ses Alabiliyorum. Sanırım Realtek Jak Girişini Monitöre Bağladığımdan Dolayı Hoparlörü Görmedi,Sadece Kasayı Gördüğünden Olabilir.

Kasa Arkasında Jak Girişi Var,Monitöre Aynı Zamanda Playstation 4'de Bağladığımdan Dolayı Monitöre Bağladım Ve Hem Display Port'tan Hem De HDMI Girişinden Hoparlör İle Ses Alabiliyorum. Sanırım Realtek Jak Girişini Monitöre Bağladığımdan Dolayı Hoparlörü Görmedi,Sadece Kasayı Gördüğünden Olabilir.
Bende kasada giriş varken neden monitör kullanıyor diyordum. PS4 olunca iş değişir tabi. Büyük ihtimal ondan dolayı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,292
Üyeler
199,132
Son üye
mamiitkdmr

Geri