Recep Baltaş'ın Gönderisi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Alıntıyı görüntüle

Katılıyorum bu konuya, yıllardır bu forumdayım aynı problem burada da mevcut.
Ben kendimi bu kadar düşünmüyorum adama 7K koy NVIDIA al başın ağrımaz diyorum biri çıkıyor sen fanboysun :D TR nin genel sorunu sanırım.
Daha fenası Ryzen tarafında var. Biri konu açıyor LGA 1700 anakartı var update için 14600KF öneriyorum biri çıkıyor intel çöp hepsini sat AMD topla diyor, önerdiği sistemde 8400F var 😀

Dostum AFMF ile FSR neden kıyaslıyorsun? Kare oluşturan teknolojiyle, görüntü ölçekleyen teknoloji kıyaslanmaz. AFMF test etmeme gerek yok, oyun motoruna entegre olmadığı için beni tatmin etmeyecektir, Tıpkı NVIDIA da Smooth Motion'un Frame generation yanından bile geçemediği gibi, senin hoşuna gidiyorsa kullan kankam driverdan tek tıkla açılması iyi bir şey, ben kendi adıma konuşuyorum. ( Nvıdıa Smooth Motion da kötü kullanmıyorum )
7-8k fark asıl saçma, AMD elinde bitek FSR4 var oda 3-5 oyuna getirmiş, ne diye dibinde satıyon kartını, düşür iyice yani
Aşkım sen iyi misin konuyu alıp oradan oraya çekiştirip duruyorsun sen ne yazdığınında farkında değilsin sanırım "AMD elinde bitek FSR4 var" yazıyorsun afmf 2 yi duyunca vay efendim sen farklı teknolojileri niye kıyaslıyorsun? Burada kıyas yapan olmadı farklı bir teknoloji var diyorum illa kendi kafasında oluşturduğu muhabbete beni çekmeye çalışıyor gerçekten inanılmaz.

mfg ve ray reconstructiona nasıl cevabı! var anlatsana bi
Daha Cudaya bile cevabı yok ya adamların. Ai ile ilgili basit bir şey yapayım dedim rakip teknoloji yok, bir tane geliştireceklermiş bir ara şuan betadaymış falan filan. Cuda yeni bir şey de değil ki 15 senelik falan bir teknoloji yani 😀

Nvidia fanı olsam AMD kullanmam zaten AMD kullanıyorum ama teknoloji açısından arada hala dağlar var bence.

Aşkım sen iyi misin konuyu alıp oradan oraya çekiştirip duruyorsun sen ne yazdığınında farkında değilsin sanırım "AMD elinde bitek FSR4 var" yazıyorsun afmf 2 yi duyunca vay efendim sen farklı teknolojileri niye kıyaslıyorsun? Burada kıyas yapan olmadı farklı bir teknoloji var diyorum illa kendi kafasında oluşturduğu muhabbete beni çekmeye çalışıyor gerçekten inanılmaz.
FSR4 çünkü en büyük teknolojisi o yüzden öyle yazdım, AFMF bu sene çıkmadı ki? yıllardır var o yüzden o konuda iddali değil biz anlasamadık senle orada. Ben 9070XT adına yorum yapıyorum en güçlü kozu FSR4

AFMF-Anti lag- Radeon Boost bunlar driverda yıllardar var biliyorum.

35 40k lık Nvidia da çözüyor işte sen bunu anlamıyorsun :D sen 33k ya sadece hikayeli oyun açan bir kart alıyorsun ve fiyatlarının aynı olmasını istiyorsun. Şuan 5070 ti herhangi bir render işinin altından kalkabiliyor, yapay zeka alanında zorlanmıyor ve matematik hesaplarında çok hızlı sonuç veriyor. İşin bu olmak zorunda değil örneğin meraklısı olabilirsin amd kartın varsa bunu geliştirme ihtimalin 0, yapay zeka her zaman gelişiyor ve bir çok açık kaynaklı dosyalar sunuluyor denemek mi istiyorsun? Amd gpu yerlerde sürünüyor dil modelleri için bir yorumum yok ama matematiksel hesaplar 3d modeller v.b. işini geçtim merakı olan bile yaklaşmamalı çünkü cuda olmadan olmuyor. Amacın sadece oyunsa da reflex hala inanılmaz iyi çalışıyor her yer test buyur kontrol et reflex 2 zaten ayrı bir olay amd inşallah reflex 1 e yetişecek bir ara :DAmd hiç bir şeye cevap veremiyor gelişiyor mu? Evet. Ama oyun performansları aynı diye bir çok alanda daha başarılı olan bir ürünü aynı fiyata almak istemen mantıklı değil.
imzama bak pudracı

FSR4 çünkü en büyük teknolojisi o yüzden öyle yazdım, AFMF bu sene çıkmadı ki? yıllardır var o yüzden o konuda iddali değil biz anlasamadık senle orada. Ben 9070XT adına yorum yapıyorum en güçlü kozu FSR4

AFMF-Anti lag- Radeon Boost bunlar driverda yıllardar var biliyorum.
Tamam 9000 serisi diye başla konuya o zaman eksik bilgi verip kendi kafandaki doğruları kesin doğruymuş gibi lanse edip birde anlamadan ezikleme çabasına giriyorsun ayrıca afmf 2 de 2025 e yakın bir tarihte duyuruldu yani senin kafandaki Fsr 3 ten Fsr 4 e gibi hani yeni bir şeyler geldi haberin olsun.

Tamam 9000 serisi diye başla konuya o zaman eksik bilgi verip kendi kafandaki doğruları kesin doğruymuş gibi lanse edip birde anlamadan ezikleme çabasına giriyorsun ayrıca afmf 2 de 2025 e yakın bir tarihte duyuruldu yani senin kafandaki Fsr 3 ten Fsr 4 e gibi hani yeni bir şeyler geldi haberin olsun.
Biliyorum canım benim teknolojiyi takip ediyorum hobim bu, Losless Scaling te AFMF2 kullanıyor zaten videosunu bile çektim insanlara yardımcı oluyoruz. Driverdan kullanmadım program olarak kullandım. Eziklemiyorum sen mesajında DLSS - FSR gibi görüntüyü bozmuyor dedinya oraya takıldım, AFMF görüntüyü bozan bir şey değil, artifakt yapar en fazla.

bir tık yanlış bir yorum aslında bu durum iki fanboy grubu içinde geçerli 5070 ti indirime girmiş konu açıyorum 9070xt varken alınmaz falan yazan insanlar var 9070xt f/p durumda üstüne bir de indirime girmiş nitro+ modeli çökün diyorum amd driverleri çöp wattman falan diyorlar nvidia kullanıp inkar eden çok insan var , amd kullanıp ta inkar eden insan var bizim ülkenin kronik sorunu kendi malını övme çabası.
Kendi malını övme evet var. Onun dışındakilere bir şey diyemiyorum. Bu aralar çok söylüyorum gibi ama 9079XT'i yaklaşık 1 ay kullandım sorun yaşamadım, imzadaki sistemde 5070 Ti yerine onu koy, öyle kullandım. 5070 Ti'ye geçtim yine bir sorun yok. He sanki driverdan sonra bir şey oldu gibi ama sonra düzeldi benim için. İnsanlar ekran kartıyla sorun yaşar, ben anakartla garip. Düşünüyorum da MSI anakartlar mı garip acaba ASUS daha sağlam diyorlar, saçma sapan statik elektrik dolmuş gibi görüntü vermemeler fln... Gerçi bende çok uğraşıyorum herhalde.

imzama bak pudracı
Kimin ne kullandığı belli oluyor hocam, size hakaret ettim mi? Hayır. Küfür ettim mi? Hayır. İsteğiniz mantıksız dedim ama siz hemen saldırıyorsunuz, neden? Ruhsal problem olabilir bilemiyorum. Nvidia kullanmıyorsunuz dedim mi? Hayır. Çok basit. Cuda, reflex, mfg gibi ekstra teknolojilere sahip bir ürünü benzer fiyatlara almak istemeniz mantıksız dedim. Reflex, mfg neyse de Cuda hiç bir şekilde telafi edilebilir bir fark değil.

Kimin ne kullandığı belli oluyor hocam, size hakaret ettim mi? Hayır. Küfür ettim mi? Hayır. İsteğiniz mantıksız dedim ama siz hemen saldırıyorsunuz, neden? Ruhsal problem olabilir bilemiyorum. Nvidia kullanmıyorsunuz dedim mi? Hayır. Çok basit. Cuda, reflex, mfg gibi ekstra teknolojilere sahip bir ürünü benzer fiyatlara almak istemeniz mantıksız dedim. Reflex, mfg neyse de Cuda hiç bir şekilde telafi edilebilir bir fark değil.
Ooo hocam nasılsınız, seni göremedim bu aralar?

aynen dostum reflex cart curt diye git 70 k ver millet 34 e ezip geçsin seni

1755536075701.webp

1755536084699.webp

Ooo hocam nasılsınız, seni göremedim bu aralar?
Aynı hocam yav gördüğün gibi belki dedim algısı gelişir ama hakaret eden anormal bir tipe denk geldim :D görmezden gele alıp devam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen dostum reflex cart curt diye git 50 k ver millet 33 e ezip geçsin seni

Anlamak istemiyor musun hocam, reflex v.b. neyse dedim zaten yukarda da, cudaya rakip bir özelliği olsaydı isteğiniz normal olurdu ama amd kartlar da ne yapay zeka ne matematiksel işlemler ne 3d modelleme nvidia ile yarışmayı geçtim işlev bile gösteremiyor bazen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,527
Üyeler
185,119
Son üye
Mistikeno
Geri