Neler Yeni

Red Dead Redemption 2 vs Cyberpunk 2077

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Samet
Ömründe görüp görebileceğin en saçma oyun rdr. Witcher 3 e de tahammül edip bitiremedim zaten...
GTA 5 ide ittire ittire zorla, 3 yılda oda bitsin diye oynayıp zorla bitirdim.

Piyasadaki tüm kaliteli hikayeli oyunları oynadım ama sizin sevdalısı olduğunuz bu oyunları sevmiyorum tavsiye de etmiyorum.
1 oyunun 200 saatinin 190 saati at sürüyorsan o oyunda sıkıntı vardır oynayıp bayılan insandan da şüphe ederim (!) 😅
herkes bu türk oyunları sevicek diye bişey yok ama hangi oyunlara bayılıyorsunuz mesela merak ettim 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam katılıyorum sana bende RDR2 sevmiyorum 8-10 saat oynadım bıraktım balon oyun abartılıyor benim için.
Ama Cyberpunk daha rezil kepaze bir oyun.Gram hikaye zevki yok.
AAA oyunlarda 1-Uncharted 4 2-Last Of Us dır benim için.RDR2 sıkıyor bir süre sonra.
Witcher da aynı bomboş.
konudan kaçıyorum ne demek witcher boş ya görebilceğin nadir dolu oyunlardan hikayesiyle işleyişiyle uncharted güzel oyundur mesela ama 1. Sırada hayatta olamaz hele last of usdan nasıl öne koyuyonuz

Son düzenleme:
Ömründe görüp görebileceğin en saçma oyun rdr. Witcher 3 e de tahammül edip bitiremedim zaten...
GTA 5 ide ittire ittire zorla, 3 yılda oda bitsin diye oynayıp zorla bitirdim.

Piyasadaki tüm kaliteli hikayeli oyunları oynadım ama sizin sevdalısı olduğunuz bu oyunları sevmiyorum tavsiye de etmiyorum.
1 oyunun 200 saatinin 190 saati at sürüyorsan o oyunda sıkıntı vardır oynayıp bayılan insandan da şüphe ederim (!) 😅
Tamam herkesin zevki farklı olabilirde rdr veya witcher beğenmeyen çok kişide var ama at sürme simülatörü demekte çok saçma geliyor bu kadar büyük başyapıt denilecek oyunlara.

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
İ
şuan cyberpunk alabilirim epicte indirimde 400 tl ama rdr 2 nin indirime girmesini de bekleyebilirim sizce ne zaman indirime girer çok oynamak istiyorum rdr 2 i ve indirime girdimi kaç tl olur?
Ben olsam Cyberpunk alırdım. Rdr çeşitli zamanlarda indirime giriyor. Yanlış hatırlamıyorsam Rockstar'ın kendi indirimi de oluyor.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Berkay
İkisi de çok iyi oyunlar ama bence cyber daha iyi. Ve indirimdeyken şu an al gitsin. RDR2 ne zaman girer indirime belli değil

Cyberpunk gibi başyapıta hakaret olmuş bu kıyaslama. RDR2 kadar balon bir oyun görmedim hayatımda.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem

ekrem imaro

80+ Bronze
rdr 2 daha chill bir oyun. geliştirme,yetenek vs hiç bir şey yok. hikayede dümdüz ilerliyosun ve bir iki son falan var. cyperpunk ise rpg deneyimini iyi veriyor. grafikleri ve bilim kurgu teması benim daha çok hoşuma gitmişti,bu yüzden kesinlikle cp2077

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,495
İsim
.
herkes bu türk oyunları sevicek diye bişey yok ama hangi oyunlara bayılıyorsunuz mesela merak ettim 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

konudan kaçıyorum ne demek witcher boş ya görebilceğin nadir dolu oyunlardan hikayesiyle işleyişiyle uncharted güzel oyundur mesela ama 1. Sırada hayatta olamaz hele last of usdan nasıl öne koyuyonuz
Gerçek gamerlar Uncharted 4 ün Last Of Us dan daha iyi olduğunu bilirler.

ekrem imaro

80+ Bronze

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Semih
Cyberpunk ı indirimde aldım oynadım, zar zor bitirdim hiç beğenmedim ben. Sonra rdr2yi indirimde aldım şuan oynuyorum %60tayım oyunda, mükemmel bi oyun kesinlikle rd2 al. Ama bence ıkisinden de iyi bi oyun var the last of us. Part1i 2 kere bitirdim, part2nin cikmasini bekliyorum
Bu arada rdr2ye at sürme simülasyonu diyenler haklı ama mükemmel bi oyun olduğunu değiştirmiyor

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,612
İsim
Hacı

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Samet
Gerçek gamerlar Uncharted 4 ün Last Of Us dan daha iyi olduğunu bilirler.
İddalı bişey diyim mi uncharted güzeldir ama aynı zamanda abartılan bir balondurda aynı zamanda.. düz duvara tırmanan maymun gibi karakter, hikayesinin aşırı tahmin edilesi olmasıyla, epik sahne azlığıyla.. dublajı olmasa ortalama güzel bi oyun olurdu

kdrk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
şuan cyberpunk alabilirim epicte indirimde 400 tl ama rdr 2 nin indirime girmesini de bekleyebilirim sizce ne zaman indirime girer çok oynamak istiyorum rdr 2 i ve indirime girdimi kaç tl olur?
rdr2.

Top Bottom