bugraaykac
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 853
Netflix üyeliği gerekiyor diye biliyorum.ücretsiz ?
optimizasyon olmama garantiliBir döneme damga vurmuş Red Dead Redemption oyununu Netflix şirketi Mobile 4 Aralık'ta IOS ve Android'e getirecek.
Mobil oyuncular için hayırlı olsun diyelim.
Aaa bu netflix oyun da yapıyordu hatırladım, bi ara popülerdi.Bir döneme damga vurmuş Red Dead Redemption oyununu Netflix şirketi Mobile 4 Aralık'ta IOS ve Android'e getirecek.
pc versiyonu bile kötüydü mobil herhalde böyle olurBir döneme damga vurmuş Red Dead Redemption oyununu Netflix şirketi Mobile 4 Aralık'ta IOS ve Android'e getirecek.
buoyunalafettirmem.pc versiyonu bile kötüydü mobil herhalde böyle olur
mobil oyundan ne bekleyebilirsin kigrafikler çok kötü olacak kesin.
seçögteçsgçöes hiç şaşmaz o imkansız hattaoptimizasyon olmama garantili
nasıl ne bekleyebilirsin? mobil oyun dünyası boş değil ki çok ciddi yatırımlar yapılıyor oyun cihazları ona göre çıkıyor grafikleri de güzel yapmak çok zor olmasa gerek ki yapanlar da var sadece ekstra emek lazım kasma muhabbeti ayrı ortadoğulu olduğumuz için cihazlarımız leş o ayrı yüksek grafiğe alınca çamur gibi oluyorsa o sorun olur sadece o kadarmobil oyundan ne bekleyebilirsin ki
RDR yapan GTA5 de yapar ya hala neyi bekliyorlar anlamıyorum. Zaten Rockstar parayı onlineden kırıyor mobile gelse para basarlar.Bir döneme damga vurmuş Red Dead Redemption oyununu Netflix şirketi Mobile 4 Aralık'ta IOS ve Android'e getirecek.