Neler Yeni

Red Notice Nasıldır? İzlenir mi?

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda Gezer
Sorum başlıkta kadroda The Rock, Gal Gadot gibi büyük isimler var ancak bu Dwayne'da kürkçü dükkanı gibi her filmde oynuyor iyi kötü bakmıyor sizce izlenir mi?
Dwayne Johnson Ve Ryan Reynolds komedi alanında favori oyuncularım açıkçası filmide beğendim mükemmel değil tabi güzel bir Komedi filmi izlemek istersen önce Merkezi İstihbarat (Central Intelligence) izlemeni tavsiye ederim

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Sorum başlıkta kadroda The Rock, Gal Gadot gibi büyük isimler var ancak bu Dwayne'da kürkçü dükkanı gibi her filmde oynuyor iyi kötü bakmıyor sizce izlenir mi?
film cidden iyi
özellikle beni filmde çoğu yerde ters köşe etmesi çok hoşuma gitti
izlenilmesi gereken filmlerden bence

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
kanka işin içinde dwayne var en kötü hali bile emekli gizli süper kaslı ajan yani yanında da alır bir zenci komik boşboğaz bir eski yoldaş güldürür geçer izle bence

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Dwayne Johnson Ve Ryan Reynolds komedi alanında favori oyuncularım açıkçası filmide beğendim mükemmel değil tabi güzel bir Komedi filmi izlemek istersen önce Merkezi İstihbarat (Central Intelligence) izlemeni tavsiye ederim
Suanda açtım izliyorum (merkezi istihbaratı)

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
muhmammet yılmaz
Biraz Aksiyon,Biraz Eğlence Ve Komedi,Hikaye O Kadar Önemli Değil,Rock Ve Dwayne'nin Arasında Geçen Diyaloglar Çok Komik Ve Eğlenceli,Çerezlik Bir Flim Olarak Ben Beğendim,İzlenir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,172
Üyeler
164,790
Son üye
ardahannnnnnnnn
Top Bottom