Sinan çakıroğlu
80+
- Reaksiyon skoru
- 120
bana sorarsan ben aldığımı söylerim. görüntüsü daha güzel ama sorunsuzluk olarak bir şey diyemem. ben bozulursa garantiyle uğraşmayı göze alıp satın aldım.Çok teşekkür ederim hocam.
Post automatically merged:
Hocam kb r81 mi saber mi bi bakarmısınız ön görünüş olarak 2 si arasında kaldım hocam teşekkürler.
Hocam birkaç konu okudum kronik sorunlu yazmışlar. Aynı sorun rampage için geçerli mi bilginiz varsa hocam. Teşekkürler.bana sorarsan ben aldığımı söylerim. görüntüsü daha güzel ama sorunsuzluk olarak bir şey diyemem. ben bozulursa garantiyle uğraşmayı göze alıp satın aldım.
rampage hakkında bir bilgim yok. insanların forumlarda gömdüğü söylediklerine göre 1 kişinin bile sorunsuz kullanamadığı gamemax mekanik kalvyem vardı. 1 senedir sorunsuz kullanıyorum. en ufak bir sorun yaşamadım. saberda son iki incehesap gaming gecesinde 150şer stoğu bitiriyor. şansımı denemek istedim. insanların dediğine değil de biraz da kendi tecrübeme bakmak istedim. o yüzden saber satın aldım. şimdilik çok memnunum. en ufak bir sorun yok. umarım ilerde de olmaz. olsa da 2 sene garantisi var ve halihazırda çalışan başka bir mekanik klavyem var. en kötü bu bozulursa garantideyken onu kullanırım.Hocam birkaç konu okudum kronik sorunlu yazmışlar. Aynı sorun rampage için geçerli mi bilginiz varsa hocam. Teşekkürler.
ogre rgb ye bak benceHepinize selam dostlarım. Ban yedik ama yine buradayız. Sizlere hem yardım alıp hemde yardım edeceğim günler umalım uzun olur.
Sistemimi sizinle beraber iyi bir şekilde dizdim mouse da aldım şimdi klavye alacağım. Monster pusat k3 pro alacaktım ama sorun oldu geri yolladık. Ne yazık ki ürün kalmadığı için para iadesi yapıldı. Şimdi bilek destekli red switch bir klavye bulmak istiyorum marka fark etmez ama kulaklık ve mouse rampage. 400 TL bir bütcem var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler hocam bi sıkıntı yaşarsam olmadı biz forum açarızrampage hakkında bir bilgim yok. insanların forumlarda gömdüğü söylediklerine göre 1 kişinin bile sorunsuz kullanamadığı gamemax mekanik kalvyem vardı. 1 senedir sorunsuz kullanıyorum. en ufak bir sorun yaşamadım. saberda son iki incehesap gaming gecesinde 150şer stoğu bitiriyor. şansımı denemek istedim. insanların dediğine değil de biraz da kendi tecrübeme bakmak istedim. o yüzden saber satın aldım. şimdilik çok memnunum. en ufak bir sorun yok. umarım ilerde de olmaz. olsa da 2 sene garantisi var ve halihazırda çalışan başka bir mekanik klavyem var. en kötü bu bozulursa garantideyken onu kullanırım.
stok yokmuşMonsterın klavyesi
Bitti en son ben aldım hocam o da sıkıntılı çıkti iade ettik k3 pro yu diyorsanız.Monsterın klavyesi
Herkes önerdi bitti hocamstok yokmuş
rekabetçi olarak sadece csgo oynuyorum. saberdan şimdilik memnunum. outemu mavi switch var. diğer klavyemde de outemu mavi vardı. ondan da memnundum. switchlerle ilgili sorun çıkacağını sanmıyorum. sorun çıkarsa pcbden sorun çıkarır. dediğim gibi onun için de 2 yıl garantisi var. klavyenin görüntüsü, kenarlarında rgb ring olması çok çok güzel.Bitti en son ben aldım hocam o da sıkıntılı çıkti iade ettik k3 pro yu diyorsanız.
Post automatically merged:
Herkes önerdi bitti hocam
Hocam ne tür oyunlar oynuyorsunuz ben valorant tarzı oyunlar oynayacağım.
Cidden i konuda memnunmusunuz gamepowerdan. Teşekkürler hocam.
Sağolun hocam çok yardımcı oldunuz teşekkürler.rekabetçi olarak sadece csgo oynuyorum. saberdan şimdilik memnunum. outemu mavi switch var. diğer klavyemde de outemu mavi vardı. ondan da memnundum. switchlerle ilgili sorun çıkacağını sanmıyorum. sorun çıkarsa pcbden sorun çıkarır. dediğim gibi onun için de 2 yıl garantisi var. klavyenin görüntüsü, kenarlarında rgb ring olması çok çok güzel.
Redragon indrah blue switch fakat rakiplerine bin basar desem yeridirHepinize selam dostlarım. Ban yedik ama yine buradayız. Sizlere hem yardım alıp hemde yardım edeceğim günler umalım uzun olur.
Sistemimi sizinle beraber iyi bir şekilde dizdim mouse da aldım şimdi klavye alacağım. Monster pusat k3 pro alacaktım ama sorun oldu geri yolladık. Ne yazık ki ürün kalmadığı için para iadesi yapıldı. Şimdi bilek destekli red switch bir klavye bulmak istiyorum marka fark etmez ama kulaklık ve mouse rampage. 400 TL bir bütcem var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Dostum lütfen artık gamepower ogre önermeyin kronik bozuk ya . 5 - 6 . ayda benim w tuşum bozuldu . önermeyin artıkBudur Hocam
Ek olarak yazılımı var isterseniz Gamepower Sitesinden indirebilirsiniz.
Ve Donanım Arşivi kanalında incelemesi var.
gamepower ogre alma dostum . kronik bozuk