Red switch klavye önerisi

olion

80+
Reaksiyon skoru
41
Red switch olan numlock tuşları olan ve tek renk olmayan en ucuz kaliteli klavye nedir teşekkürler

Bu var tek renk maalesef ama kaliteli klavye bu bütçede
Tek renk olmayanlar 2000 civarı sanırsam onlarda taş çatlasa sanırım 1500 olur teşekkür ederim öneriniz için

Tek renk olmayanlar 2000 civarı sanırsam onlarda taş çatlasa sanırım 1500 olur teşekkür ederim öneriniz için
Bu var çıkabilirseniz

Bu var çıkabilirseniz
Redragon k582 surara var gencergaming te o nasıldır ve gencergaming in kargolama konusunda sıkıntı yaşanıldıgını duydum dogru mudur

Redragon k582 surara var gencergaming te o nasıldır ve gencergaming in kargolama konusunda sıkıntı yaşanıldıgını duydum dogru mudur
redragon outemu switch kullanıyor. Kaliteli switchler değil. Ona vereceğin parayla ilk attığım HP'yi alman çok daha mantıklı. Gencergaming ile birebir deneyimim olmadı ama hakkında şikayetler var doğrudur.

kampanyalı sistemlerinde kargolari sıkıntı oluyordu şimdi nasıl bilmiyorum ama ben bir kaç ürün aldim 2 günde elime ulasti

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,662
Üyeler
193,463
Son üye
echoless
Geri