Redbox açığını keşfettim :D

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
5,073
Şuan LoL PBE indiriyorum ve 3 saniye de 12 MB indiriyor bu saniyede 4 MB'a eşit fakat paketim 15 MBPS= 1.70MB/S ile sınırlı. 4 defa başıma geldi AC Odyssey indirirken 16MB/S ile indirdim 80 GB'ı yer yer 10'a düştü. Şuan 4 MB/S ile indiriyorum. 3 defa indirmeyi durdurup başlatma işlemini uyguladım daha sonrasında ise 15 dakika aralıksız indirme yaptıktan sonra yavaş yavaş hız yükseliyor.

statik ip alarak belki sınırsız olarak yüksek hızda indirme yapabilirsin. belki ama.

nası yaptığını desen de forum üyeleri de yararalansa :D
türk telekom kullanıcısı olarak laglar ve kopukluklar içinde atıyorum bu mesajı

Konuyla alakasız ama ben Vodafone 24/5 paketi kullanıyorum kablolu/kablosuz 200-390 kb/S arasında indiriyorum Ama steamde hızlı mesela bugün driver yükledim 300kb/s ile yükledim neden kardeşimde öyle bir şey yok o 3mb/S e indiriyor neden?

durdurunca inmeye devam ediyor belki sonra baslatinca daha hizli indirmis goruyor olabilrsin

Konuyla alakasız ama ben Vodafone 24/5 paketi kullanıyorum kablolu/kablosuz 200-390 kb/S arasında indiriyorum Ama steamde hızlı mesela bugün driver yükledim 300kb/s ile yükledim neden kardeşimde öyle bir şey yok o 3mb/S e indiriyor neden?
driverleri indirdiğin server yavaş olabilir vs. bende baya yavaş indiriyorum driverleri

driverleri indirdiğin server yavaş olabilir vs. bende baya yavaş indiriyorum driverleri
Sadece o değil mesela zula indirirken cod mobil indirirken falan bende hep düşük
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece steamda hızlı

Denedim işlemiyor sadece Vodafone seçiliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O öyle değil. 80 GB'ı nasıl aralıksız en az 10MB/S ile indirdi o zaman :D
kanka soyle de olabilir 5 saniyede indirdigi boyutu 1 saniyede gosteriyor olabilir
eger gercekten saniyede 10mb indiriyor diyorsan o zaman acik bulmussun

kanka soyle de olabilir 5 saniyede indirdigi boyutu 1 saniyede gosteriyor olabilir
eger gercekten saniyede 10mb indiriyor diyorsan o zaman acik bulmussun
Açık büyük ihtimalle. Çünkü 2 GB'ı 1.5 MB/S ile 5 dakikada indirmek imkansızdır. PBE 2 GB'dı çünkü.

Geri