Neye göre alınmaz?Alınmaz
Gayet de alınır. Superbox'a da bin basar.Alınmaz
Sadece performans olarak bakmıyorum fiyatları da çok fahiş bence superbox'ın.Gayet de alınır. Superbox'a da bin basar.
F/P Taşınabilir internet olarak en iyisi kesinlikle Redbox.Sadece performans olarak bakmıyorum fiyatları da çok fahiş bence superbox'ın.
F/P Taşınabilir internet olarak en iyisi kesinlikle Redbox.
Bu Tukcell daha 10Mbps tarifenin 8Mbps'ini zar zor 250Tl'ye verirken Redbox 15Mbps interneti 160Tl'ye veriyor. Düşün artık.
Teorik olarak mantıklı diye düşünüyorum @alpolojix / Leroxy 'de cevaplar ama vodafone ve turkcell mobil verisini sorunsuz çeken telefon ile deneyin evinizde örnek anneniz turkcell ise onla deneyin hız testlerini yapın aynı şekilde kendi telefonunuz vodafone'dur onu da deneyin sonuçta bu boxlar mobil veriye bağlanıyor.Testleri de boxı kuracağınız yerde mümkünse iyi çekecek bi yerde yapın.Oraya da modemi kurarsınız.Kullanan var ise deneyimleri ve oyun da kaç ping aldığını anlata bilir mi çaresiz kaldım artık bu alt yapısızlık yüzünden 1 yıl da 5 internet sağlıyıcı değiştirdim
Kendim vodafonluyum ara ara test ediyorum bazen 80 D 50 U veriyor bazen aşırı derecede düşük oluyor 1 mbps bile zor veriyorTeorik olarak mantıklı diye düşünüyorum @alpolojix / Leroxy 'de cevaplar ama vodafone ve turkcell mobil verisini sorunsuz çeken telefon ile deneyin evinizde örnek anneniz turkcell ise onla deneyin hız testlerini yapın aynı şekilde kendi telefonunuz vodafone'dur onu da deneyin sonuçta bu boxlar mobil veriye bağlanıyor.Testleri de boxı kuracağınız yerde mümkünse iyi çekecek bi yerde yapın.Oraya da modemi kurarsınız.
Sizin mobil olmanızdan, hareket etmenizden olabilir boxlar sabit duruyor dalgalanma daha düşük olur diye düşünüyorum.Kendim vodafonluyum ara ara test ediyorum bazen 80 D 50 U veriyor bazen aşırı derecede düşük oluyor 1 mbps bile zor veriyor
Hepsine baktım aradım sordum soruşturdum yokTürknet millenicom netspeed türktelekom vodafone türkcell hepsine baktın mı altyapı?