Neler Yeni

Öneri Redmi Note 11 mi iPhone SE 2 mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Berk
İlgilendiği Kategoriler
Mobil
Bir akrabamıza telefon alacağız. Oyunla falan işi yok kamerası iyi olsun ve uzun ömürlü olsun yeter istediğimiz şey bu. Zamanında çıktığında Redmi Note 6 Pro almıştık ve telefon 2. yılına gelmeden çöp olmuştu resmen o kadar ağırlaşmıştı ki zor kullanılıyordu ancak bugüne kadar zar zor idare etti bugün de fişi çekti telefon.

İki seçeneğimiz var. Redmi Note 11 ve SE 2. Sizce taleplerimize göre hangisi daha iyi bir seçim olur? SE2 ağır basıyor benim için lakin büyük ekranı ve pil kapasitesi de Note 11'i cazip kılıyor.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,388
İsim
uwu
Bütçe

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,672
İsim
misfit
Sürekli şarja takmak istemiyorsa Note 11.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Berk
İlgilendiği Kategoriler
Mobil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,672
İsim
misfit
Bütçe belirtmeme sebebim iki cihaz arasında olmamız.

Redmi serileri kullan at gibi kısa sürede çöpe atılıyordu Note 10 serisine kadar deneyimlediğim için biliyorum. 11 serisinde bu durum nasıl bilginiz var mı?
Note 11 konusunda bir bilgim yok. Bende yaklaşık 1.5 senedir Note 10S kullanıyorum. Şarj ve ekran konusunda son derece memnunum ama kamera için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Berk
İlgilendiği Kategoriler
Mobil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uzun süre android kullandım geçen sene iphone'a geçtim resmen hayat varmış , şarj konusunda abartıldığı gibi değil ben gündelik kullanımda 2 güne yakın çıkarıyorum
Kullandığınız model nedir acaba? SE serisi ise ekran süreniz kaç bilgi verme şansınız var mı?
Note 11 konusunda bir bilgim yok. Bende yaklaşık 1.5 senedir Note 10S kullanıyorum. Şarj ve ekran konusunda son derece memnunum ama kamera için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Anladım çok teşekkür ederim. Kamera testlerini bir araştırayım o zaman.

BLueSouL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ogün
İphone alıcaksan 11 den aşağı alma se ler ekran ve şarj olarak üzer note 11 yerine note 10 pro al yada şöyle söyliyim xiaomi alıcaksan snapdragon işlemci li modelleri tercih et mediatek ten uzak dur tecrübe ile konuşuyorum bu arada kulaktan duyma bilgiler değil bunlar

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,672
İsim
misfit
Kullandığınız model nedir acaba? SE serisi ise ekran süreniz kaç bilgi verme şansınız var mı?

iPhone kamera konusunda gerçekten çok başarılı. Note 10S öncesinde iPhone 6S kullanıyordum, Note 10S'e geçince gerçekten iPhone'un o premium hissiyatını aradım ve hala da arıyorum.

şahin doğan

80+ Platinum
Kesinlikle SE 2

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak

iphone 12 kullanıyorum hocam se'nin ekran süresini bilmiyorum maalesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Kadir Coşkun
Bir akrabamıza telefon alacağız. Oyunla falan işi yok kamerası iyi olsun ve uzun ömürlü olsun yeter istediğimiz şey bu. Zamanında çıktığında Redmi Note 6 Pro almıştık ve telefon 2. yılına gelmeden çöp olmuştu resmen o kadar ağırlaşmıştı ki zor kullanılıyordu ancak bugüne kadar zar zor idare etti bugün de fişi çekti telefon.

İki seçeneğimiz var. Redmi Note 11 ve SE 2. Sizce taleplerimize göre hangisi daha iyi bir seçim olur? SE2 ağır basıyor benim için lakin büyük ekranı ve pil kapasitesi de Note 11'i cazip kılıyor.
Ağustos ayından beri redmi note 11 kullanıyorum android12 güncellemesi geldiğinden beri bana illallah ettirdi. Ayrıca ilk aldığım zamandan beri kamerasında kasma mevcut. Şarj konusunda hakkını yiyemem oyun oynamama rağmen pekâlâ günü çıkartıyor ve ikinci güne şans tanıyor

Receb İvedik

80+ Bronze
ekran küçüklüğü sorun değilse SE2

Top Bottom