REDMİ NOTE 8 PRO alınır mı? 2300tl

100k antutu puan farkı var note9 ile note8 pro ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya bilmiyorum ama PUBG indirrim illaki az çok oynamak için pc den oynuyorum yoksa

hemde beni cezbeden tarafı note8 pro arkası cam ben çok sevdiğim bir olay m21i eledim artık
Note 9 serileri tutulduğu için Xiaomi ekstra para vererek note 9 serileri yerine ve diğer tutulan telefonlara güncelleme geldi

Yurdışı redmi note 9 pro almanı tavsiye ederim 128gb ı 2200e almıştım 2 ay önce , garanti hariç hiçbir sıkıntısı yok garantide bi işe yaramıyor zaten

Yurdışı redmi note 9 pro almanı tavsiye ederim 128gb ı 2200e almıştım 2 ay önce
garanti olayı olduğu için düşünmüyorum

Note 9 serileri tutulduğu için Xiaomi ekstra para vererek note 9 serileri yerine ve diğer tutulan telefonlara güncelleme geldi

Note 9 alınabilir oda güncelleme alıyor
kamera olayı var 12mp gibi ve ram farkı

sizce oyun oynamadığım sürece bu telefon beni daha 3 4 yıl daha götürürmü
Redmi almayın, aldırmayın! Redmi cihazlar MIUI gibi ağır bir arayüze sahip olduğu için güncellemelerle gittikçe hantallaşırlar. Saf android veya az oynanmış olan bir cihaz almanızı tavsiye ederim. Oynanmış olsa da Xiaomi-Huawei-Casper-Oppo alabilirsiniz. Forumlarda bolca Note 7-8-9'lara hakaretler bulabilirsniz. Redmi ile Xiaomi aynı değildir!!!!!!

Redmi almayın, aldırmayın! Redmi cihazlar MIUI gibi ağır bir arayüze sahip olduğu için güncellemelerle gittikçe hantallaşırlar. Saf android veya az oynanmış olan bir cihaz almanızı tavsiye ederim. Oynanmış olsa da Xiaomi-Huawei-Casper-Oppo alabilirsiniz. Forumlarda bolca Note 7-8-9'lara hakaretler bulabilirsniz. Redmi ile Xiaomi aynı değildir!!!!!!
önereceğiniz bir şey varmı 2300 tl kadarına adana mersin ilinde garantili 2.el de alabilirim

TM ama ben note 9s alırken Xiaomi redmi note 9s diye alıyorum

bu telefonların kronik sorunu varmı 17 ay içinde olunca garantiye yollasam sorun düzelirmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,127
Üyeler
190,512
Son üye
PapilloNT
Geri