Hocam oyun oynamıyorum video izliyorum forumda dolaşıyorum geneldeValla ben 2 günde bir 1.5 saat şarja takıyorum yetiyor. Note 9S var. 5160 Mah' ın 1 gün yetmemesi için PUBG/Genshin gibi oyunları kapatmamak lazım
İnternete yazıp bakabilirsiniz dedim dostum. Sonuçta risk teşkil ediyor. İlla sorun yaşayacaksınız diye bir şey yok fakat problem yaşayan binlerce kişi var tek değilim.Hımmm 1 kişi sorun yaşadı. Hemen ''yüzbinlerce'' kişinin kullandığı REDMI serisini almamalıyım.
Parlaklık %100 falan mı?Hocam oyun oynamıyorum video izliyorum forumda dolaşıyorum genelde
Bu sorunların hiçbirini şahsen yaşamadım.Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır Xiaomi'nin redmi note 9 pro model telefonunu kullanıyorum. Telefon genel olarak güzel fakat kronik sorunları olduğu için tavsiye etmiyorum. Yaşadığım problemler ;
1- Telefon'u %0 şarja kadar kullanıp kapadığınızda kolay kolay açamıyorsunuz. Açarken hep problem yapıyor ya açılmıyor ya da çok fazla bekletiyor ( 1 - 2 saat )
2- Güncelleme yaparken arada problem çıkıyor ve yine açılmıyor. Miui 12 ye güncellerken takıldı 8 saat boyunca açamadım. En son format ekranını açıp ordan birdaha resetleyip anca açabildim.
3- Arada kendi kendine telefonu yeniden başlatabiliyor.
Bu sorunları internete yazarak görebilirsiniz. Binlerce kişi bu sorunlarla karşılaşmış. Alacaksanız Xiaomi alın Redmi modellerine güvenilmiyor. Yinede karar size kalmış.
%70 civarıParlaklık %100 falan mı?
Bende %37-45 arasında tahminimce. Şu gözün biraz üstünde.%70 civarı
Hocam araştırıp bakabilirsiniz. Redmi serisinin çok fazla yazılım problemi var. Telefonu 1 gram hor kullandığımı düşünmüyorum. Kasma, donma herhangi problem yaşamıyorum ben. Yazılımsal problemler hor kullanmak ile alakalı değildir. Demek istediğim şey redmi serisine güvenilmez. Ben aşırı pişmanım başkaları pişman olmasın.Hocam yaklaşık 1 yıl 2 ay gibi bir süre oldu telefonu alalı ben çok şükür memnunum, dedikleriniz arasından hiç birini yaşamadım. Ya siz telefonu hor kullandınız ya da telefonunuz sorunlu. Direkt 2-3 sorun yaşayıp telefona suçu atmasanız iyi olur.
Yaşamamış olabilirsin ama yaşamış olan binlerce kişi var. Yinede riskli. Xiaomi seven birisiyim ama redminin bu kadar problemli olacağını bilmiyordum.Bu sorunların hiçbirini şahsen yaşamadım.
x3 serisinde optimizasyon sorunu varHocam 5160mah batarya var ama 1 gün bile götürmüyor beni