Neler Yeni

Redmi Note 9 Pro Almayın

123kral14

80+ Silver
Bende var hiç bir sıkıntı yaşamadım daha en ufak.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,992
İsim
Mert Metshi
Valla ben 2 günde bir 1.5 saat şarja takıyorum yetiyor. Note 9S var. 5160 Mah' ın 1 gün yetmemesi için PUBG/Genshin gibi oyunları kapatmamak lazım
Hocam oyun oynamıyorum video izliyorum forumda dolaşıyorum genelde

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Bingül
Hımmm 1 kişi sorun yaşadı. Hemen ''yüzbinlerce'' kişinin kullandığı REDMI serisini almamalıyım.
İnternete yazıp bakabilirsiniz dedim dostum. Sonuçta risk teşkil ediyor. İlla sorun yaşayacaksınız diye bir şey yok fakat problem yaşayan binlerce kişi var tek değilim.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır Xiaomi'nin redmi note 9 pro model telefonunu kullanıyorum. Telefon genel olarak güzel fakat kronik sorunları olduğu için tavsiye etmiyorum. Yaşadığım problemler ;
1- Telefon'u %0 şarja kadar kullanıp kapadığınızda kolay kolay açamıyorsunuz. Açarken hep problem yapıyor ya açılmıyor ya da çok fazla bekletiyor ( 1 - 2 saat )
2- Güncelleme yaparken arada problem çıkıyor ve yine açılmıyor. Miui 12 ye güncellerken takıldı 8 saat boyunca açamadım. En son format ekranını açıp ordan birdaha resetleyip anca açabildim.
3- Arada kendi kendine telefonu yeniden başlatabiliyor.
Bu sorunları internete yazarak görebilirsiniz. Binlerce kişi bu sorunlarla karşılaşmış. Alacaksanız Xiaomi alın Redmi modellerine güvenilmiyor. Yinede karar size kalmış.
Bu sorunların hiçbirini şahsen yaşamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Bingül
Hocam yaklaşık 1 yıl 2 ay gibi bir süre oldu telefonu alalı ben çok şükür memnunum, dedikleriniz arasından hiç birini yaşamadım. Ya siz telefonu hor kullandınız ya da telefonunuz sorunlu. Direkt 2-3 sorun yaşayıp telefona suçu atmasanız iyi olur.
Hocam araştırıp bakabilirsiniz. Redmi serisinin çok fazla yazılım problemi var. Telefonu 1 gram hor kullandığımı düşünmüyorum. Kasma, donma herhangi problem yaşamıyorum ben. Yazılımsal problemler hor kullanmak ile alakalı değildir. Demek istediğim şey redmi serisine güvenilmez. Ben aşırı pişmanım başkaları pişman olmasın.

• Kızgın
Reaksiyonlar: by-h

şahin doğan

80+ Platinum
Yanlış Bilgilendirme + "Çöp"
direk xiaomi alınmaz çöp telefon 1-2 modeli hariç 5 kuruş etmez -

by-h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
hamdi patat
note 8 pro var bende bir buçuk yıl oldu alalı hiç bir sorunla karşılaşmadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Bingül
Bu sorunların hiçbirini şahsen yaşamadım.
Yaşamamış olabilirsin ama yaşamış olan binlerce kişi var. Yinede riskli. Xiaomi seven birisiyim ama redminin bu kadar problemli olacağını bilmiyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,765
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom