Neler Yeni

REDMİ NOTE9S Mİ YOKSA POCO M3 MÜ?

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O halde 300 TL cebimde dursun, 9S yerine m3 alayım doğru mudur? Arada değecek fark varsa alabilirim.
Sanırm o modelleri önermiyorlar arkadaşların dedikleine göre başka modellere baksan daha doğru olacaktır sana yanlış bir hareket yaptırmak istemiyorum.

equinoxx

80+ Bronze
Sanırm o modelleri önermiyorlar arkadaşların dedikleine göre başka modellere baksan daha doğru olacaktır sana yanlış bir hareket yaptırmak istemiyorum.
Sizin öneriniz var mı? Şöyle ki ben android cihazlarla bağımı neredeyse 7-8 sene önce koparttım. Hiçbir bilgim yok o yüzden.

Başka konu açmıştım daha önce, amacım iş için 2.telefon. Aktif GPS ve navigasyon, wp sosyal medyalar... Oyun zaten oynayan biri değilim ama içimden gelirse de üzmesin o konuda. 2.telefon olacağı için pek bütçe arttırmıyorum. Maksimum 2000TL'ye ne önerirsiniz?

Ve neden m3 önerilmiyor?

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sizin öneriniz var mı? Şöyle ki ben android cihazlarla bağımı neredeyse 7-8 sene önce koparttım. Hiçbir bilgim yok o yüzden.

Başka konu açmıştım daha önce, amacım iş için 2.telefon. Aktif GPS ve navigasyon, wp sosyal medyalar... Oyun zaten oynayan biri değilim ama içimden gelirse de üzmesin o konuda. 2.telefon olacağı için pek bütçe arttırmıyorum. Maksimum 2000TL'ye ne önerirsiniz?

Ve neden m3 önerilmiyor?
Redmi Note8 Pro bakabilirsin güzel telefon diye biliyorum. oyunda da idare eder bir gücü olacaktır.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Yunus

Ve neden m3 önerilmiyor?

M3 de sorun yaşayanlar vs oluyor ondan önerilmiyor. Cihaz olarak letgodan ime kayıtlı kaçak tel bakmanı öneririm.

equinoxx

80+ Bronze
M3 de sorun yaşayanlar vs oluyor ondan önerilmiyor. Cihaz olarak letgodan ime kayıtlı kaçak tel bakmanı öneririm.
Zaten kaçak alacağım, sahibinden üzerindeki uygun cihazlarda kaçak. Benim sorduğum şey hangi model/ler? Ne gibi sorunlar yaşıyorlar?

Yasir

80+

NOTE9S İMEİ ATILMIŞ 4/64 1900 TL
M3 4/64 İMEİ ATILMAMIŞ ( FULL KUTU AKSESUAR 2 GÜNLÜK) 1650 TL

Sizce hangi cihazı almalıyım?
Hocam bizde note9s 128 gb lik var güzel cihaz.Ancak burdan herkese tavsiyemdir:Xiaomi alıcaksanız mi cihazlarını tercih edin.Yan firmlarını(Redmi,poco...)tercih etmeyin.Kendim hep mi serisi kullandım.Şu ana kadar hiç problem yaşamadım.Mi serisi kullanan arkadaşlarımda çok memnun.Bizde note 9s var ama normal bir cihaz yani.Sıkıntı vs de çıkarıyor arada.Gidebilirsen kendi ellerinle gör farkını anlarsın zaten.Hem yazılım,hem donanım hem de malzeme kalitesi mi serisinde çok daha iyi.

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Bende de 9s var memnunum hiç bir sıkıntı yok sıfır olarak aldım 6 128 lik model benimki bir sıkıntı yok ilk çıktığında almıştım yaklaşık 1 yıl oldu

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

NOTE9S İMEİ ATILMIŞ 4/64 1900 TL
M3 4/64 İMEİ ATILMAMIŞ ( FULL KUTU AKSESUAR 2 GÜNLÜK) 1650 TL

Sizce hangi cihazı almalıyım?
Note 9S özellik olarak çok daha iyidir.
M3 özellikleri olarak daha alt segmentte diyebilirim.
1900TL ye alacaksan da dikkatli şekilde al derim.

equinoxx

80+ Bronze
Hocam bizde note9s 128 gb lik var güzel cihaz.Ancak burdan herkese tavsiyemdir:Xiaomi alıcaksanız mi cihazlarını tercih edin.Yan firmlarını(Redmi,poco...)tercih etmeyin.Kendim hep mi serisi kullandım.Şu ana kadar hiç problem yaşamadım.Mi serisi kullanan arkadaşlarımda çok memnun.Bizde note 9s var ama normal bir cihaz yani.Sıkıntı vs de çıkarıyor arada.Gidebilirsen kendi ellerinle gör farkını anlarsın zaten.Hem yazılım,hem donanım hem de malzeme kalitesi mi serisinde çok daha iyi.
Bende de 9s var memnunum hiç bir sıkıntı yok sıfır olarak aldım 6 128 lik model benimki bir sıkıntı yok ilk çıktığında almıştım yaklaşık 1 yıl oldu
Cevaplarınız için teşekkürler, şimdi m3'ün kutu vs içeriği full kayıtla bana 1700'e gelecek. 9s ise sadece cihaz 1900 TL. Arada 200 TL fark var, bunu göz önünde bulundurarak hangisi?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Cevaplarınız için teşekkürler, şimdi m3'ün kutu vs içeriği full kayıtla bana 1700'e gelecek. 9s ise sadece cihaz 1900 TL. Arada 200 TL fark var, bunu göz önünde bulundurarak hangisi?
Şarz aleti evde varsa sorun yok. [Type-C ise sorun olmaz 9S için]
200TL farka değer. Keşke ben bulabilsem o fiyata.

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Bana kalırsa 200 tl daha verir note 9s alırım işlemci farkıda var baya çünkü

Top Bottom