Hayırlı olsun hocam. İnşallah benim ki de gelecek kısmetse 10 yıl sonra falan. Bir arkadaş bugün bana bir kaç video ve fotoğraf gönderdi çok güzel tok bir sesi var tuşların. Görünüş olarak da çok güzel.Güle güle kullanınKlavye bugün elime ulaştı ve gerçekten aldığıma gayet memnunum, English layout biraz kafamı karıştırıyor ve capslock a ışık yetmiyor ve sol kısmı karanlıkta kalıyor ancak sorun değil bence. Paylaşan arkadaşa teşekkürler
Klavye bugün elime ulaştı ve gerçekten aldığıma gayet memnunum, English layout biraz kafamı karıştırıyor ve capslock a ışık yetmiyor ve sol kısmı karanlıkta kalıyor ancak sorun değil bence. Paylaşan arkadaşa teşekkürler
evet hocam bende redragon dark avenger vardı switchlerin markası aynı ancak arada çok bariz bir deneyim farkı var neden bilmiyorum ama bu daha yumuşak basımlı ve dediğiniz gibi tok bir sesi var. Biraz modlama ile daha iyi yerlere gelebilir bence. Güzel bi de keycap seti aldım mı tadından yenmezHayırlı olsun hocam. İnşallah benim ki de gelecek kısmetse 10 yıl sonra falan. Bir arkadaş bugün bana bir kaç video ve fotoğraf gönderdi çok güzel tok bir sesi var tuşların. Görünüş olarak da çok güzel.Güle güle kullanın
sizin klavye nerede şuan ona göre tahmini süre vereyim hocam benim klavye baya dolaştı çünkü almanya hollanda falanHayırlı olsun hocam. İnşallah benim ki de gelecek kısmetse 10 yıl sonra falan. Bir arkadaş bugün bana bir kaç video ve fotoğraf gönderdi çok güzel tok bir sesi var tuşların. Görünüş olarak da çok güzel.Güle güle kullanın
Benim ürün İtalyadan sonra almanyada. Takılıyor öyle KREFELD tesisinden ayrılmış bugün xdMesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam bende redragon dark avenger vardı switchlerin markası aynı ancak arada çok bariz bir deneyim farkı var neden bilmiyorum ama bu daha yumuşak basımlı ve dediğiniz gibi tok bir sesi var. Biraz modlama ile daha iyi yerlere gelebilir bence. Güzel bi de keycap seti aldım mı tadından yenmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizin klavye nerede şuan ona göre tahmini süre vereyim hocam benim klavye baya dolaştı çünkü almanya hollanda falan
he sizin rota farklıymış baya italyaya gitmedi benim kiBenim ürün İtalyadan sonra almanyada. Takılıyor öyle KREFELD tesisinden ayrılmış bugün xd
Ya ben adama biraz daha indirim yapın falan diyince gıcık oldular bana ya ondan bu kadar uzun sürdühe sizin rota farklıymış baya italyaya gitmedi benim ki
Ses olarakta görüntü olarakta çok tok duruyor allahım yerimGörüntüsü böyle benimkininde.
Ben bu tarz klavyeleri warzone valorant oynarken falan çok seviyorum. Zerre yer kaplamıyorlarGörüntüsü böyle benimkininde.
Masanda küçücük duruyor bütün alan senin.Ses olarakta görüntü olarakta çok tok duruyor allahım yerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bu tarz klavyeleri warzone valorant oynarken falan çok seviyorum. Zerre yer kaplamıyorlar
Hem bt hem wireless hem kablolu kullanabiliyorsun.Ürün sadece kablolu değil mi? Bt modu falan var mı? Ben zamanında görmüştüm red switch olduğundan almamıştım