Leclerc
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
Çınlama arttımı başka bir sorunu çıktı mı çınlama dışında memnunmusunuzEtmedim, vaktim yok böyle şeylere hocam. Kullanıyorum öyle.
Çınlama arttımı başka bir sorunu çıktı mı çınlama dışında memnunmusunuzEtmedim, vaktim yok böyle şeylere hocam. Kullanıyorum öyle.
Şikayetvara gir bak tüm gamepower klavye alanlar aynı sorunu yaşıyor.Gamepower klavye alınmaz.Arkadaşlar gördüğünüz gibi iğrenç bir metal sesi geliyor, bu bir sorun mu? Bugün geldi ürün daha.
Model: redragon k568
Eyvallah bende numpad kullandığım zamanlar oluyor da neyse 650 lira şimdi bu red switch olanı mekaniklerde yay sesi var diye kaliteli marka olsun membran klavye baktım o da hyperx alloy core 750 lira biri fiyatı çok geliyor diğeri de yay sesli arasında kaldımÇınlama dışında memnunum ama numpad arıyorum bazen. Onun dışında çınlamaya alıştım.
Moralim bozukken, çınlama sesi gıcığıma gidiyor. Onun dışında pek fark etmiyorum.Eyvallah bende numpad kullandığım zamanlar oluyor da neyse 650 lira şimdi bu red switch olanı mekaniklerde yay sesi var diye kaliteli marka olsun membran klavye baktım o da hyperx alloy core 750 lira biri fiyatı çok geliyor diğeri de yay sesli arasında kaldım
Videoyu izleyince farkettim ben de çok da önemli değil ya ara sıra yapıyor hep değilOha ama. Yollasana garantiye falan.
Switchlere çok az yağ damlatsak çözülüyormuş diye gördüm YouTube daMoralim bozukken, çınlama sesi gıcığıma gidiyor. Onun dışında pek fark etmiyorum.