Neler Yeni

Reflektif Yelek Cezası

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
saçma mı? fark edilebilirliği arttırmak için yapılmış, yerinde karar.
Her şeye tamam da scooterlara gelmesi çok saçma. Onların olayı kolay ve ucuz bir şekilde bir yerlere gitmek ama bunlar olunca zorlaşacak.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
bu yelek yerine motosiklet montlarında parlak olan modeller var o da geçerli değil mi ? Yelek yerine mont alayım çok çirkin yelek ?

Kullannan varmı örnek ?

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İlkokul 5 den beri 26 jant bisiklet süreririm sürekli çarşıya giderim, gece gezerim ,kışın karda buzda bile sürdüğüm oldu. Hiç ışığım reflektörüm yok. Dar bir sokaktayım sağda market önündede kendisine faydası olmayan beyaz bir ışık var ve araba var başka hiçbirşey net değil. Motorlu sesi duydum egzozı açık olanlardan arabanın önüne durdum. Geçti gitti bir tane motorlu ben bisikletle tam yola devam etmek için az bi hareket ettim arkadan 2-3 tane daha motorlu ışıkları da yok karanlıkta kim vurduya gidecektim. Reflektörlü elbiseden ziyade ışık lazım.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Abi ne yeleği ? Herif beni takmıyor. Yelek ne iş yapacak

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu yüzden zamanında Çin in uygun fiyatları sayesinde şarjlı lamba aldık biraderle. Hiç yoktan kendimizi belli eder hale geldik. Sonra bir daha aldık. O zamanlar daha iyi imkanımız olsaydı 5-10 tane alırdık aynı lambadan. Lambanın faydasını çok gördüm şarjlı olunca doldur doldur kullan . Bisiklete bağlı olmak zorunda değil söküp evde fener niyetine de kullandığım oldu. Trafikte Karanlıkta fark edilemeyecek durumda kalmıyorsunuz. Işık olmasına rağmen fark etmeyenler yine var. Onların gözü kör gibi bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu da kullandığımız ışıklar. Kırmızı lamba 2 kez kırıldı 1 kez onardım . Diğerinde kasayı değiştirdim.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2 kez çift şerit yolda polis çevirmesine denk geldim bisikletle üstümde reflektörlü yelek yoktu bisiklet ışığım vardı bir şey diyen olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,164
Üyeler
161,672
Son üye
yuki35
Top Bottom