EnesOzturk16
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 109
- İsim
- Enes Öztürk
Merhabalar bundan yaklaşık 15 gün önce Ali Express den Rival 310 siparişi verdim . Şimdi burada bu tarz sitelerden mouse alacaklara yaşadıklarımı ve muhtemel yaşayacaklarını anlatacağım . Öncelikle şuna dikkat etsinler kargo pahalı ise almayın . Ürün yan sanayi olabilir diğer yorumlara bakın . Kargo süreci Çin den Türkiye ye hızlıdır ancak Türkiye de ki işlemler yavaştır en geç 1 hafta içerisinde ürün Türkiye de olur ancak bir o kadar da Türkiye de gümrük ve sevki işlemleri yapılır . Ali Express de mesela benim satıcım ürünü hediye olarak göstermiş bu sebeple ürün gümrük de açılmamış sanırım . Bu yüzden az bir gümrük ücreti ödüyorsunuz .
Ben kendi aldığım ürünün linkini atacağım . Ayrıca ben mouse u 10 $ lık kuponla aldım bu sebeple uyguna geldi .
Ürünü ben kutulu aldım . Kutusu sıfırdı .
Ben şahsen öneririm ama garanti istiyorum diyorsanız Türkiye den alacağınız mouse a biraz daha para vererek ( yaklaşık 1.5 , 2 katı ) alabilirsiniz . Yorumları 10 $ yardımlaşmaya çevirmeyin lütfen .
Ben kendi aldığım ürünün linkini atacağım . Ayrıca ben mouse u 10 $ lık kuponla aldım bu sebeple uyguna geldi .
SteelSeries Rival 310 oyun fare 12000 CPI TrueMove3 optik fare sensörü bölünmüŠtetik düÄmeleri RGB aydınlatma fare - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
Ürünü ben kutulu aldım . Kutusu sıfırdı .
Ben şahsen öneririm ama garanti istiyorum diyorsanız Türkiye den alacağınız mouse a biraz daha para vererek ( yaklaşık 1.5 , 2 katı ) alabilirsiniz . Yorumları 10 $ yardımlaşmaya çevirmeyin lütfen .