Neler Yeni

Rehber - Ali Express'den Mouse Almak

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes Öztürk
Merhabalar bundan yaklaşık 15 gün önce Ali Express den Rival 310 siparişi verdim . Şimdi burada bu tarz sitelerden mouse alacaklara yaşadıklarımı ve muhtemel yaşayacaklarını anlatacağım . Öncelikle şuna dikkat etsinler kargo pahalı ise almayın . Ürün yan sanayi olabilir diğer yorumlara bakın . Kargo süreci Çin den Türkiye ye hızlıdır ancak Türkiye de ki işlemler yavaştır en geç 1 hafta içerisinde ürün Türkiye de olur ancak bir o kadar da Türkiye de gümrük ve sevki işlemleri yapılır . Ali Express de mesela benim satıcım ürünü hediye olarak göstermiş bu sebeple ürün gümrük de açılmamış sanırım . Bu yüzden az bir gümrük ücreti ödüyorsunuz .
Ben kendi aldığım ürünün linkini atacağım . Ayrıca ben mouse u 10 $ lık kuponla aldım bu sebeple uyguna geldi .

Ürünü ben kutulu aldım . Kutusu sıfırdı .
Ben şahsen öneririm ama garanti istiyorum diyorsanız Türkiye den alacağınız mouse a biraz daha para vererek ( yaklaşık 1.5 , 2 katı ) alabilirsiniz . Yorumları 10 $ yardımlaşmaya çevirmeyin lütfen .

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu mouse yan tarafındaki yerler çıkıyormuş
Genelde SteelSeries in kauçukarı çıkıyormuş sanırım aynı sorunu diğer serilerde yaşyanlar olabilir . Ama Yan taraflarıda satılıyor bu tarz sitelerde .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

AliExpress'i salın artık batıracaksınız adamları.
Valla bu adamlar batmaz gibi . Aşırı hızlılar umarımda batmazlar . :)

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Merhabalar bundan yaklaşık 15 gün önce Ali Express den Rival 310 siparişi verdim . Şimdi burada bu tarz sitelerden mouse alacaklara yaşadıklarımı ve muhtemel yaşayacaklarını anlatacağım . Öncelikle şuna dikkat etsinler kargo pahalı ise almayın . Ürün yan sanayi olabilir diğer yorumlara bakın . Kargo süreci Çin den Türkiye ye hızlıdır ancak Türkiye de ki işlemler yavaştır en geç 1 hafta içerisinde ürün Türkiye de olur ancak bir o kadar da Türkiye de gümrük ve sevki işlemleri yapılır . Ali Express de mesela benim satıcım ürünü hediye olarak göstermiş bu sebeple ürün gümrük de açılmamış sanırım . Bu yüzden az bir gümrük ücreti ödüyorsunuz .
Ben kendi aldığım ürünün linkini atacağım . Ayrıca ben mouse u 10 $ lık kuponla aldım bu sebeple uyguna geldi .

Ürünü ben kutulu aldım . Kutusu sıfırdı .
Ben şahsen öneririm ama garanti istiyorum diyorsanız Türkiye den alacağınız mouse a biraz daha para vererek ( yaklaşık 1.5 , 2 katı ) alabilirsiniz . Yorumları 10 $ yardımlaşmaya çevirmeyin lütfen .
gümrüğe ne kadar ödedin pahahlımı ?

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
birde orjinal ürün 255 liraya getirmişsin 245 lira kardasın param olursa bende alıcam yad kupon işlemci yada kulkalık vs. alırım
Ben kulaklık olarak Çin den almadım . Kulaklık bozulursa ne garanti muhattabı bulursun ne de iade . Ben bu yüzden kulaklığımı Türkiye den aldım . Tabi sana kalmış .

Top Bottom