Destek ile iletişime geçtiniz mi?60 saattir kimliğin onaylanmasını bekliyorum. Üstelik yeni kimlik yani. Bu nedir
Ee ne yani 2015-2016'daki sızdırmadan sonra bir daha sızdırılmadı mı sanıyorsun?mernisde 23 25 yaş üstü insanlar var ama
Desteğe yaz direk onaylarlar eğer sorunsuz gönderdiysen bilgileri.60 saattir kimliğin onaylanmasını bekliyorum. Üstelik yeni kimlik yani. Bu nedir
Gün geçtikçe üye sayısı arttığı için haliyle elle doğrulama yaptıklarından dolayı süre gecikebiliyor.Ee ne yani 2015-2016'daki sızdırmadan sonra bir daha sızdırılmadı mı sanıyorsun?
Kaç tane sigorta paneline erişildi haberin yok daha üstelik bunu yapanların yaş ortalaması 15-20.
API ve Data olarak elde eden çok kişi var sanalda mernis dediğin olaya youtube den bile erişiliyor çok daha fazlasına erişildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Desteğe yaz direk onaylarlar eğer sorunsuz gönderdiysen bilgileri.
Kendime ve aileme yaptım herkeste ortalama 30-40 saatte onaylanmıştı.
sızdırıldığını biliyorum bu işleri bana öğretme 2015 2016 en public odur öbürleri çok pahalıya satılır sigorta panellerinden de haberim varEe ne yani 2015-2016'daki sızdırmadan sonra bir daha sızdırılmadı mı sanıyorsun?
Kaç tane sigorta paneline erişildi haberin yok daha üstelik bunu yapanların yaş ortalaması 15-20.
API ve Data olarak elde eden çok kişi var sanalda mernis dediğin olaya youtube den bile erişiliyor çok daha fazlasına erişildi.
Desteğe yaz direk onaylarlar eğer sorunsuz gönderdiysen bilgileri.
Kendime ve aileme yaptım herkeste ortalama 30-40 saatte onaylanmıştı.
Gün geçtikçe üye sayısı arttığı için haliyle elle doğrulama yaptıklarından dolayı süre gecikebiliyor.
Önemli olan parayla satılması mı? Satanlar kimler yine dediğim ortalamada insanlar devlet büyüğü mü satıyor sıradan vatandaş satıyor.sızdırıldığını biliyorum bu işleri bana öğretme 2015 2016 en public odur öbürleri çok pahalıya satılır sigorta panellerinden de haberim var
Haberim Var Bi sakin ol allah allah sanki ben satıyorumÖnemli olan parayla satılması mı? Satanlar kimler yine dediğim ortalamada insanlar devlet büyüğü mü satıyor sıradan vatandaş satıyor.
Ben hesap acarken böyle demedi sende sorun var
Yok kanka ondan değilde piyasa ağzıyla konuştun ya şu public şu satılık diye o yüzden dedim. Bir de 3.5 senedir dark/illegal işlere girişmesemde takip ediyorum ve neler döndüğünden haberdarım çok insanıda bilgilendirmişimdir sen bana mı öğretiyon deyince gerildim biraz kusura bakmaHaberim Var Bi sakin ol allah allah sanki ben satıyorum
sorun değil broBu arada referans kodunu atan arkadaşlar büyük ihtimalle birçoğunuz hesabı 12 Ağustos'tan sonra açtınız sizin referans kodunuzla üye olanlar kazanıyor ama siz kazanamıyorsunuz 12 Ağustos'tan önce açmadıysanız.
Yok kanka ondan değilde piyasa ağzıyla konuştun ya şu public şu satılık diye o yüzden dedim. Bir de 3.5 senedir dark/illegal işlere girişmesemde takip ediyorum ve neler döndüğünden haberdarım çok insanıda bilgilendirmişimdir sen bana mı öğretiyon deyince gerildim biraz kusura bakma
öyle bi dünya yok 27 kişi üye yaptım hepsinin parasını aldımBu arada referans kodunu atan arkadaşlar büyük ihtimalle birçoğunuz hesabı 12 Ağustos'tan sonra açtınız sizin referans kodunuzla üye olanlar kazanıyor ama siz kazanamıyorsunuz 12 Ağustos'tan önce açmadıysanız.
Yok kanka ondan değilde piyasa ağzıyla konuştun ya şu public şu satılık diye o yüzden dedim. Bir de 3.5 senedir dark/illegal işlere girişmesemde takip ediyorum ve neler döndüğünden haberdarım çok insanıda bilgilendirmişimdir sen bana mı öğretiyon deyince gerildim biraz kusura bakma
Kampanya açıklamasında yazan bilgileri iletiyoruz hocam, ben zaten eski üye olduğum için bizzat deneyemedim.öyle bi dünya yok 27 kişi üye yaptım hepsinin parasını aldım
Nasıl yaptın kanka 12 Ağustostan sonra hesap açıp davet ettiğin üyelerden ek para mı geliyor?öyle bi dünya yok 27 kişi üye yaptım hepsinin parasını aldım
Her davet ettiğin kişiden 20BTXN kazanırsın.Nasıl yaptın kanka 12 Ağustostan sonra hesap açıp davet ettiğin üyelerden ek para mı geliyor?