Çağrı Yılmaz
80+ Silver
hesap ayarları kısmından şu kısmı atar mısınız?
Alıntıyı görüntüle
hesap ayarları kısmından şu kısmı atar mısınız?
Alıntıyı görüntüle
İnstaya da yazdım mail de yazdım. Yarın sabaha kadar halledilir heralde[email protected] mail adresine sorunlarınız için mail atabilirsiniz.
Şimdi referans olarak kayıt olunca kaç TL veriyor ? 1BTXN 6TL tam güncel olarak bilgi verirmisinizDostlar ben de referans linkimi bırakayım, olur da Bitexen'e yeni kayıt olacak dostlarımız benim referanstan kayıt olurlarsa bu öğrenci kardeşinize destek olmuş olursunuz.
Kod olarak: 317507867bitexen
Türkiye'nin kolay, güvenilir ve hızlı Bitcoin ve Altcoin alım satım platformu. Üye olun; web'den, cep telefonunuzdan Türk Lirası ile kolayca alım satım yapın.www.bitexen.com
Bu arada kayıt işlemlerinde ya da doğrulama adımlarında yardım gerekirse özelden yazabilirsiniz, seve seve yardımcı olurum
(Biraz acıtasyon gibi oldu kusura bakmayın )
Şimdi kayıt olursan 121₺ civarında para verir.Şimdi referans olarak kayıt olunca kaç TL veriyor ? 1BTXN 6TL tam güncel olarak bilgi verirmisiniz
Kendi linkimi De paylaştığım da biri kayıt olunca ne kadar kazanıyorum ? Yani siz neksdar kazanırsınız sizin linkinizden üye olayım konu acmissinizŞimdi kayıt olursan 121₺ civarında para verir.
Hocam bende aynı şekilde 120₺ kazanıyorum, ancak sanırım yeni kullanıcılar referans ile para kazanamıyor. bu sebepten siz birini davet ettiğinizde kazanamayabilirsiniz. Ancak 121₺ %100 kazanıyorsun.Kendi linkimi De paylaştığım da biri kayıt olunca ne kadar kazanıyorum ? Yani siz neksdar kazanırsınız sizin linkinizden üye olayım konu acmissiniz
Hocam ben birini davet ettiğimde kazanamıyor İsem siz nasıl 120 kazanacaksınız tam bilgi verirseniz anlayamadımHocam bende aynı şekilde 120₺ kazanıyorum, ancak sanırım yeni kullanıcılar referans ile para kazanamıyor. bu sebepten siz birini davet ettiğinizde kazanamayabilirsiniz. Ancak 121₺ %100 kazanıyorsun.
Hocam ben eski kullanıcıyım, birini davet ederek para kazanmanız için 12 ağustostan önce hesap açmanız lazım. ben 1 yıl önce açmıştım hesabımı.Hocam ben birini davet ettiğimde kazanamıyor İsem siz nasıl 120 kazanacaksınız tam bilgi verirseniz anlayamadım
Okuyabilirsiniz hocam buyrun;Hocam ben birini davet ettiğimde kazanamıyor İsem siz nasıl 120 kazanacaksınız tam bilgi verirseniz anlayamadım
Binance hesabı olmuyor değil mı hocam , yani hesabım vardı da. O yüzden sorayım dedim tam emin olmak için.Hocam ben eski kullanıcıyım, birini davet ederek para kazanmanız için 12 ağustostan önce hesap açmanız lazım. ben 1 yıl önce açmıştım hesabımı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Okuyabilirsiniz hocam buyrun;