Ana Konu [REHBER] Bitexen Borsası ile 150₺ Kazan ! (Kimlikli)

Her davet ettiğin kişiden 20BTXN kazanırsın.
Hocam ilk başlarda 1900 tl falan kazandım 125 tlden fakat şuan 5.30 lara düştüğü için 8 kişiye daha yaptım daha azını alıcam ama en azından fazla uğraşmadan harçlığımı çıkardım gaming gecesinden baya fazla ürün aldım.Daha varsa hocam böyle hemen söyleyin çok bekleyen kişi var.Hepsine yapayım.Teşekkürler bu arada.Bekletiyorum coinleri yükselmesi için .d

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11.4 KB · Hit: 42
Bu 12 Ağustostan sonra açılan hesaplar için geçerli mi?
Kampanya detaylarında öyle yazıyor, ama bizzat deneyimleyemedim çünkü ben 1 sene önce kayıt oldum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ilk başlarda 1900 TL falan kazandım 125 tlden fakat şuan 5.30 lara düştüğü için 8 kişiye daha yaptım daha azını alıcam ama en azından fazla uğraşmadan harçlığımı çıkardım gaming gecesinden baya fazla ürün aldım.Daha varsa hocam böyle hemen söyleyin çok bekleyen kişi var.Hepsine yapayım.Teşekkürler bu arada.Bekletiyorum coinleri yükselmesi için .d
Bekletme yükselmez, kampanya devam ettiği sürece satım oranı daha fazla olacağı için değer kaybetmeye devam eder.

Kampanya detaylarında öyle yazıyor, ama bizzat deneyimleyemedim çünkü ben 1 sene önce kayıt oldum.

Bekletme yükselmez, kampanya devam ettiği sürece satım oranı daha fazla olacağı için değer kaybetmeye devam eder.
Hocam dediğiniz anda çektim parayı 1000 tl daha çektim çok teşekkürler en azından kiram çıktı .d sağolun

Adamlar bedava harçlık dağıtıyor :D

nereden davet ettin o kadar kişiyi anlatır mısın
Şirketimdeki herkese yaptım.Ailemdeki herkese yaptım.Arkadaşlarıma yaptım ve halen daha onaylanmayı bekleyen 8 kişi var.Daha yapacağım 7 kişi var.

Hesabı 12 Ağustostan sonra mı açtın önce mi?
Yok hocam konuyu gördüğüm an açtım hesabı daha 1 hafta önce falan açtım.

Şirketimdeki herkese yaptım.Ailemdeki herkese yaptım.Arkadaşlarıma yaptım ve halen daha onaylanmayı bekleyen 8 kişi var.Daha yapacağım 7 kişi var.

Yok hocam konuyu gördüğüm an açtım hesabı daha 1 hafta önce falan açtım.
Yani referanslarından sana 20 BTXN coin geliyor mu?

Geri