Neler Yeni

[REHBER] Lazer (Göz) Ameliyatı Oldum Deneyimlerim (Güncellendi)

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,238
İsim
Taha Efe
Kardeşim valla doktor değilim tam olarak anlamam ama anladığımı söyleyeyim. Gözlük gözü tembelleştiren bir şey. Yani nedir bu. Senin numaran çok az artmış ama doktor istersen değiştirmeyelim demiş. Eğer değiştirseydin şu olacaktı. Gözün bir üst numaraya geçeceği için o numaraya adapte olacaktı ve bir üst numaraya ilerlemesi daha hızlı olacaktı. O yüzden iyi ki değiştirmemişsin. Olayın bu olduğunu düşünüyorum.
İyi hocam süper bende Düsünüyorum o yüzden sordum zaten suan 18 im yaptırabiliyorum ama biraz bekleyim Ortam durulsun hem hemde biraz yaş artsın daha iyi olur.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Benim hiç yemez onu yapmaya zaten gözüm pek bozuk değil az miyop var gibi
Valla hastaneye gidince öyle bir dil kullanıyorlar ki ikna ediyorlar tamam diyorsun :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi hocam süper bende Düsünüyorum o yüzden sordum zaten suan 18 im yaptırabiliyorum ama biraz bekleyim Ortam durulsun hem hemde biraz yaş artsın daha iyi olur.
20 yaşından sonra yaptırman bir tık daha iyi olur çünkü 20li yaşlarda göz büyümesi duruyor. Ha yine yaptırabilirsin ama beklemen bir tık daha iyi olacak. Ben 25 yaşımda yaptırdım mesela.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,238
İsim
Taha Efe
Benim hiç yemez onu yapmaya zaten gözüm pek bozuk değil az miyop var gibi

Valla hastaneye gidince öyle bir dil kullanıyorlar ki ikna ediyorlar tamam diyorsun :D

20 yaşından sonra yaptırman bir tık daha iyi olur çünkü 20li yaşlarda göz büyümesi duruyor. Ha yine yaptırabilirsin ama beklemen bir tık daha iyi olacak. Ben 25 yaşımda yaptırdım mesela.
Hocam 3.5 4 zaten cokta kalın değil gözlüklerim aciliyeti yok he 5 6 üstü olursa yaptırırım.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yine heyecan yaptım 5-6 yıl beklemem lazım sadece umarım bende olurum o ameliyatı ( Bu arada fiyatı gayet uygun sonuçta bütün hayatınızda net görüceksiniz)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yine heyecan yaptım 5-6 yıl beklemem lazım sadece umarım bende olurum o ameliyatı ( Bu arada fiyatı gayet uygun sonuçta bütün hayatınızda net görüceksiniz)
Hayat boyu düşününce bedava oluyor. Tabi 5-6 yıl sonra bu fiyata bulman imkansız olacak. Tahminimce 7-8k olur. Şu anda bile aynı işlemi 8-10k ya yapan hastaneler var.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayat boyu düşününce bedava oluyor. Tabi 5-6 yıl sonra bu fiyata bulman imkansız olacak. Tahminimce 7-8k olur. Şu anda bile aynı işlemi 8-10k ya yapan hastaneler var.
Bizim en yakın hastane Kocaeli Gölcük Necati çelik hastanesi umarım ucuza bir fiyat yaparlar ya

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bizim en yakın hastane Kocaeli Gölcük Necati çelik hastanesi umarım ucuza bir fiyat yaparlar ya
Arayıp fiyat alabilirsin. 5-6 yıl sonrası için verdikleri fiyatın üstüne 3k daha koy.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arayıp fiyat alabilirsin. 5-6 yıl sonrası için verdikleri fiyatın üstüne 3k daha koy.
Araştırıyorum şuan çok memnun olduklarını söylüyorlar içim azim doldu

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Araştırıyorum şuan çok memnun olduklarını söylüyorlar içim azim doldu
Öyle tabi araştırmadan rastgele bir hastanede olmak iyi değil. Yapan doktoru araştırmak lazım yapan kişilerin yorumlarını okumak lazım.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Excimer Lazer hem PRK hem de LASİK de kullanılıyor. PRK eski yöntem, eğer kornean yeterince kalın değilse mecbur PRK oluyorsun. Yeterince kalın ise LASIK olabiliyorsun. Muayeneden sonra söylüyor doktor sana zaten. Excimer Lazer ile 10 dereceye kadar miyopluk ve astigmat tedavi edilebiliyor.

Hayır bozulmuyor. Çünkü kişiye özel yapılıyor.

Bence de korona bitsin öyle git. Ben gittim ve kimden kaptım bilmiyorum şu an koronayım. Tabi bu senin korona olacağın anlamına gelmiyor :D Hatta sıra bile bekledim olmak için önümde bir sürü kişi vardı.
Hocam ben şuan 17 yaşındayım yani ameliyat olamam ama korneam kalınmı değilmi diye muayene olmak istiyorum öyle bir imkanım varmı?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam ben şuan 17 yaşındayım yani ameliyat olamam ama korneam kalınmı değilmi diye muayene olmak istiyorum öyle bir imkanım varmı?
Evet onu muayene olarak öğrenebilirsin ama muayene ücreti ödersin hastaneden hastaneye değişir maksimum 200 TL çıkar cebinden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,163
Üyeler
162,636
Son üye
Serkan1904
Top Bottom