Neler Yeni

[REHBER] Lazer (Göz) Ameliyatı Oldum Deneyimlerim (Güncellendi)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Lazere fake atmayı denesek olur mu? Yavaşça sola bakarken ANİDEN GELEN BİR DALGAYLA SAĞA BAKMAK???
Şakası yok dostum bu işin kör olmak istiyorsan deneyebilirsin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende düşünüyorum ömür boyu gözlük kullanmak istemiyorum. Ehliyetten önce mümkünse çizdiricem
Bende ehliyetten önce çizdirdim ehliyette gözlük yazmasını istemiyorum gerçi daha ehliyeti de alamadık ama.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben de yapmak istiyorum o da gözlük yetmediğinden ve habire gözlük değişmek de ne bilm. Annem herhalde ben 30 yaşıma gelsem de yaptırmaz.

Yoksa gözlük tarz veriyor.
Ben söyleyecem ya da lense geçicem. Karşı çıkacaklarını sanmam . Kendi biriktirdiğim paralarla ameliyat düşünürüm onlar da ehliyetimi karşılar. Bu gözlerin düzeleceği yok daha çok artıyor gözlük bir tedavi değil sadece görmeyi sağlıyor. Ben hiç gözlük kullanarak gözleri düzelen bir kişi tanımıyorum aksine hep artıyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben de yapmak istiyorum o da gözlük yetmediğinden ve habire gözlük değişmek de ne bilm. Annem herhalde ben 30 yaşıma gelsem de yaptırmaz.

Yoksa gözlük tarz veriyor.
30 yaşına gelene kadar yaptıracak parayı illa ki biriktirirsin diye düşünüyorum.

Ben söyleyecem ya da lense geçicem. Karşı çıkacaklarını sanmam . Kendi biriktirdiğim paralarla ameliyat düşünürüm onlar da ehliyetimi karşılar. Bu gözlerin düzeleceği yok daha çok artıyor gözlük bir tedavi değil sadece görmeyi sağlıyor. Ben hiç gözlük kullanarak gözleri düzelen bir kişi tanımıyorum aksine hep artıyor
Gözlük zaten bir tedavi yöntemi değil. Gözlük gözü tembelleştirir. Numara sürekli ilerler.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Lens zor değil mi_ Bakımı var, takıp çıkarması çok zor, ateşte eriyebilir diye bile duymuştum.

30 yaşına gelene kadar yaptıracak parayı illa ki biriktirirsin diye düşünüyorum.

Gözlük zaten bir tedavi yöntemi değil. Gözlük gözü tembelleştirir. Numara sürekli ilerler.
Doktor kullana kullana gözün net görmeye başlar dedi bana 🙄

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Lens zor değil mi_ Bakımı var, takıp çıkarması çok zor, ateşte eriyebilir diye bile duymuştum.

Lens çok uğraştırıcı. Günde 12 saatten fazla gözünde kalmaması gerekiyor. Temizliğine dikkat edeceksin falan zahmetli iş.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Lens çok uğraştırıcı. Günde 12 saatten fazla gözünde kalmaması gerekiyor. Temizliğine dikkat edeceksin falan zahmetli iş.
12 saati duyunca direk vazgeçtim :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Doktor sallamış mümkün değil gözlük bir tedavi değildir.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Lens çok zor doğru ya en mantıklı çözüm bence de ameliyat
Bence yapma uzun süre gözlük kullanınca yüzün gözlüğe alışıyor :D Gözlüksüz dolaşınca tabiri caizse daha da tipsiz oluyoruz :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
18 yaşıma kadar değiştirdiğim gözlük parası ve muayne ücretleri ameliyat ettirirdi beni ama işte tek sıkıntı şu ki 18 yaş altı olmuyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
18 yaşıma kadar değiştirdiğim gözlük parası ve muayne ücretleri ameliyat ettirirdi beni ama işte tek sıkıntı şu ki 18 yaş altı olmuyor
E illa ki ama yaş kurtarmıyor işte. Ki 18 yaşına kadar da görmen lazımdı. O yüzden giden paraya üzülme.

Bence yapma uzun süre gözlük kullanınca yüzün gözlüğe alışıyor :D Gözlüksüz dolaşınca tabiri caizse daha da tipsiz oluyoruz :D
Başta bana da öyle oldu kendime alışmam biraz sürdü sonra alıştım ama.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Güzellik yakışıklılık gelip geçici 60 yaşına gelince bunu demeyiz eminim. Zaten kimse bize yakışıklı diye bayılmıyor yani dış görünüş yerine sorunumu çözerdim ben umurumda değil gerisi

Top Bottom