Neler Yeni

[REHBER] Lazer (Göz) Ameliyatı Oldum Deneyimlerim (Güncellendi)

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
3 gün sonra 2 sene sürem kalacak. Gözlükten bıktım artık muhtemelen o zamana acayip fiyatlar uçar bende yaptıramam

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Korkunç gözüküyor muydu?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
3 gün sonra 2 sene sürem kalacak. Gözlükten bıktım artık muhtemelen o zamana acayip fiyatlar uçar bende yaptıramam
En kötü taksite girersin. Başkentte yaptırırsan yine uygun fiyat bulursun rekabet var çünkü.
Korkunç gözüküyor muydu?
Bilmem. 1 gün boyunca kendime hiç bakmadım aynada. Ertesi gün gözlerim kızarıktı tabi sanki 40 saat uykusuz kalmışsın da kızarmış gibi. Günler sonra kızarıklık yok oldu.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Daha doğrusu uyuştuğu için görebiliyor muydu? Bende merak ettim şimdi
Heralde gözüne iğne sokmaları korkunç gözükürdü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En kötü taksite girersin. Başkentte yaptırırsan yine uygun fiyat bulursun rekabet var çünkü.

Bilmem. 1 gün boyunca kendime hiç bakmadım aynada. Ertesi gün gözlerim kızarıktı tabi sanki 40 saat uykusuz kalmışsın da kızarmış gibi. Günler sonra kızarıklık yok oldu.
Hayır ameliyatdayken korkunç gözüküyor muydu? İğne falan sokarken? Sokuyorlarsa.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Daha doğrusu uyuştuğu için görebiliyor muydu? Bende merak ettim şimdi
Tabi canım göz açıktı her şeyi gördüm. Uyuşunca gözün görmesi kaybolmuyor sadece acı hissetmiyorsun.

Heralde gözüne iğne sokmaları korkunç gözükürdü.

Hayır ameliyatdayken korkunç gözüküyor muydu? İğne falan sokarken? Sokuyorlarsa.
İğne sokmuyorlardı iğnelik bir durum yoktu. Sadece korneayı kesip lazeri tuttular.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Tabi canım göz açıktı her şeyi gördüm. Uyuşunca gözün görmesi kaybolmuyor sadece acı hissetmiyorsun.

İğne sokmuyorlardı iğnelik bir durum yoktu. Sadece korneayı kesip lazeri tuttular.
Nasıl kesmişlerdi? Lazer de gözükmüyordur herhalde.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Nasıl kesmişlerdi? Lazer de gözükmüyordur herhalde.
İşte pens mi deniyor ona bilmiyorum kesici aletle küçük bir kesik açıp korneayı kaldırıyorlar sonra lazer makinesi lazeri ateşliyor. Lazeri görüyorsun yeşil renkte. Zaten doktor diyor gözünü lazerden ayırma lazere bak diye. Ardından kornea geri kapatılıyor.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
İşte pens mi deniyor ona bilmiyorum kesici aletle küçük bir kesik açıp korneayı kaldırıyorlar sonra lazer makinesi lazeri ateşliyor. Lazeri görüyorsun yeşil renkte. Zaten doktor diyor gözünü lazerden ayırma lazere bak diye.
Ayırırsak ne olur :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bir şey olmaz. Wavefront teknolojisi sayesinde gözün haritası çıkarılıyor. Sen nereye bakarsan lazer gözü takip ediyor.
Lazere fake atmayı denesek olur mu? Yavaşça sola bakarken ANİDEN GELEN BİR DALGAYLA SAĞA BAKMAK???

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende düşünüyorum ömür boyu gözlük kullanmak istemiyorum. Ehliyetten önce mümkünse çizdiricem

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bende düşünüyorum ömür boyu gözlük kullanmak istemiyorum. Ehliyetten önce mümkünse çizdiricem
Ben de yapmak istiyorum o da gözlük yetmediğinden ve habire gözlük değişmek de ne bilm. Annem herhalde ben 30 yaşıma gelsem de yaptırmaz.

Yoksa gözlük tarz veriyor.

Top Bottom