Denizgezen
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
3 gün sonra 2 sene sürem kalacak. Gözlükten bıktım artık muhtemelen o zamana acayip fiyatlar uçar bende yaptıramam
Daha doğrusu uyuştuğu için görebiliyor muydu? Bende merak ettim şimdiKorkunç gözüküyor muydu?
En kötü taksite girersin. Başkentte yaptırırsan yine uygun fiyat bulursun rekabet var çünkü.3 gün sonra 2 sene sürem kalacak. Gözlükten bıktım artık muhtemelen o zamana acayip fiyatlar uçar bende yaptıramam
Bilmem. 1 gün boyunca kendime hiç bakmadım aynada. Ertesi gün gözlerim kızarıktı tabi sanki 40 saat uykusuz kalmışsın da kızarmış gibi. Günler sonra kızarıklık yok oldu.Korkunç gözüküyor muydu?
Heralde gözüne iğne sokmaları korkunç gözükürdü.Daha doğrusu uyuştuğu için görebiliyor muydu? Bende merak ettim şimdi
Hayır ameliyatdayken korkunç gözüküyor muydu? İğne falan sokarken? Sokuyorlarsa.En kötü taksite girersin. Başkentte yaptırırsan yine uygun fiyat bulursun rekabet var çünkü.
Bilmem. 1 gün boyunca kendime hiç bakmadım aynada. Ertesi gün gözlerim kızarıktı tabi sanki 40 saat uykusuz kalmışsın da kızarmış gibi. Günler sonra kızarıklık yok oldu.
Tabi canım göz açıktı her şeyi gördüm. Uyuşunca gözün görmesi kaybolmuyor sadece acı hissetmiyorsun.Daha doğrusu uyuştuğu için görebiliyor muydu? Bende merak ettim şimdi
İğne sokmuyorlardı iğnelik bir durum yoktu. Sadece korneayı kesip lazeri tuttular.Heralde gözüne iğne sokmaları korkunç gözükürdü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır ameliyatdayken korkunç gözüküyor muydu? İğne falan sokarken? Sokuyorlarsa.
Nasıl kesmişlerdi? Lazer de gözükmüyordur herhalde.Tabi canım göz açıktı her şeyi gördüm. Uyuşunca gözün görmesi kaybolmuyor sadece acı hissetmiyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İğne sokmuyorlardı iğnelik bir durum yoktu. Sadece korneayı kesip lazeri tuttular.
İşte pens mi deniyor ona bilmiyorum kesici aletle küçük bir kesik açıp korneayı kaldırıyorlar sonra lazer makinesi lazeri ateşliyor. Lazeri görüyorsun yeşil renkte. Zaten doktor diyor gözünü lazerden ayırma lazere bak diye. Ardından kornea geri kapatılıyor.Nasıl kesmişlerdi? Lazer de gözükmüyordur herhalde.
Ayırırsak ne olurİşte pens mi deniyor ona bilmiyorum kesici aletle küçük bir kesik açıp korneayı kaldırıyorlar sonra lazer makinesi lazeri ateşliyor. Lazeri görüyorsun yeşil renkte. Zaten doktor diyor gözünü lazerden ayırma lazere bak diye.
Lazere fake atmayı denesek olur mu? Yavaşça sola bakarken ANİDEN GELEN BİR DALGAYLA SAĞA BAKMAK???Bir şey olmaz. Wavefront teknolojisi sayesinde gözün haritası çıkarılıyor. Sen nereye bakarsan lazer gözü takip ediyor.
Bende düşünüyorum ömür boyu gözlük kullanmak istemiyorum. Ehliyetten önce mümkünse çizdiricemTabi canım göz açıktı her şeyi gördüm. Uyuşunca gözün görmesi kaybolmuyor sadece acı hissetmiyorsun.
Ben de yapmak istiyorum o da gözlük yetmediğinden ve habire gözlük değişmek de ne bilm. Annem herhalde ben 30 yaşıma gelsem de yaptırmaz.Bende düşünüyorum ömür boyu gözlük kullanmak istemiyorum. Ehliyetten önce mümkünse çizdiricem