SazanSavar
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef içerikler yükleyen kişilerle şekillendiği için genelde Türkçe dublaj bulmak zor.Turkçe dublaj muhabbeti yok bunda dimi
Maalesef içerikler yükleyen kişilerle şekillendiği için genelde Türkçe dublaj bulmak zor.Turkçe dublaj muhabbeti yok bunda dimi
Kalite.hocam bu olaya baya uzağım internetten izlemek ile bunun arasındaki fark nedir?
60 gun kalmisti benim 6 aylik paketten bi sansimi deneyeyim pek umudum yok açıkçası6 gun 100+gb data kullanmama ragmen realdebridden full iade aldim 2 ayin iiadesini istememe ragmen
Telefon,pc,android tv,tizen,lgos vs uygulamalari var çok rahat oluyor kullanmasi arayüzü güzelhocam bu olaya baya uzağım internetten izlemek ile bunun arasındaki fark nedir?
1- içeriklerin ne kadarında türkçe altyazı var
2- ne kadar güncel, arcane netflixe çıktıktan kaç gün sonra geliyor mesela
3- az izlenen netflix veya amazon özel yapımlar da geliyor mu geç de olsa
4-virüslük bi durum olur mu
Bunların cevabı olumluysa baya kıyak bir uygulamaya benziyor 3 dolar gömülür
İnternet hizina göre 4k bluray hdr içeriklere kadar seçenekler mevcut. Herhangi bir streming platformundan (netflix-amazon prime) dahi daha yüksek kalitede bitrate a sahip kaynaklara erişimin oluyor.hocam bu olaya baya uzağım internetten izlemek ile bunun arasındaki fark nedir?
Kredi karti oluyor diye biliyorum. Sanal kartla ödemeni tavsiye ederim daha güvenli olmasi açisindanArkadaşlar iyi forumlar. Torbox ödemesini hangi platformdan yapıyorsunuz?
Hocam Merak ettim'de insanlar neden bunu kullansın ki???Kredi karti oluyor diye biliyorum. Sanal kartla ödemeni tavsiye ederim daha güvenli olmasi açisindan
konuda tartiştik. kisaca daha yüksek kalite ve netflix tarzi bir arayüz ile izleyebilme.Hocam Merak ettim'de insanlar neden bunu kullansın ki???
Yani O kadar uraşıp ve Para vereceğime Neden "HD film Cehenneminde" İzlemiyeyim ???
Bence HD film cehennemin'nin arayüzüde gayet güzel yanı Yüksek kaliteden Kastınız 4K mı?? Yani Türkiye'de 4K destekleyen monitörü veya telefonu vs. Olan kişi sayısı genele oranla az Zaten o kısımda Durumu Gayet iyi olan kişiler onlarda parasını verir izler Koymaz onlara Fiyat , Yani Anca TV'de yapılabiliyorsa 4K izlemek isteyen Alırkonuda tartiştik. kisaca daha yüksek kalite ve netflix tarzi bir arayüz ile izleyebilme.
Telefondan izleyen adam zaten kaliteye ihtiyaç duymaz. Bu program 4k destekleyen cihazlarda yüksek bitrate içerikleri oynatmak için ideal. Ayni şekilde kaliteli 1080p'lerde var yine bitrate yüksek oldugu için normal 1080p'lere benzemez. Ülkemizde maalesef bu bile lüks oldu.Bence HD film cehennemin'nin arayüzüde gayet güzel yanı Yüksek kaliteden Kastınız 4K mı?? Yani Türkiye'de 4K destekleyen monitörü veya telefonu vs. Olan kişi sayısı genele oranla az Zaten o kısımda Durumu Gayet iyi olan kişiler onlarda parasını verir izler Koymaz onlara Fiyat , Yani Anca TV'de yapılabiliyorsa 4K izlemek isteyen Alır
Yani bence HD film Cehenneminde Ücretsiz 1080P izlemek en iyisi genelde dönmüyor ama donuyorsada telefona indirir mis gibi donmadan izler