Ben de bi ara 100 kullanıyodum rust oynarken hala onu yapıyorum ama ten rengini direk turuncu yapıyo çok yapay gözüküyo renkler günlük kullanımda kontrastla oynamanı öneririm onu max 60 yap.Alıntıyı görüntüle
biraz conrtrol paneli kurcalıyodum bu vibrance ayarını 100 e cekınce renkler acayip canlılastı default 50 imis bunu 100 olarak kullansam bı zararı olurmu ve bu ayar tam olarak ney bılen bır arkadas acıklarsa cok sevınır9m
kontraastla derkenBen de bi ara 100 kullanıyodum rust oynarken hala onu yapıyorum ama ten rengini direk turuncu yapıyo çok yapay gözüküyo renkler günlük kullanımda kontrastla oynamanı öneririm onu max 60 yap.
Kontrastı arttırabilirsin çok yapaylaştırmaz rengi ama digital vibrance fullken bi insan resmi aç bak ten rengi nası turuncu olmuş.kontraastla derken
kontrast kac onerirsinKontrastı arttırabilirsin çok yapaylaştırmaz rengi ama digital vibrance fullken bi insan resmi aç bak ten rengi nası turuncu olmuş.
Ben monitörün ayarından ayarlıyorum gözüne nasıl güzel geliyorsa 80 veya 75 olması lazım nvidia denetim masasında.kontrast kac onerirsin
Kontrastı arttırabilirsin çok yapaylaştırmaz rengi ama digital vibrance fullken bi insan resmi aç bak ten rengi nası turuncu olmuş.
kontrast monitorde 75 nvşdşada 50 hangısı gecerliBen monitörün ayarından ayarlıyorum gözüne nasıl güzel geliyorsa 80 veya 75 olması lazım nvidia denetim masasında.