Renk ayarlarıyla ilgili

egegegege

80+
Reaksiyon skoru
92
1774203705938.webp

biraz conrtrol paneli kurcalıyodum bu vibrance ayarını 100 e cekınce renkler acayip canlılastı default 50 imis bunu 100 olarak kullansam bı zararı olurmu ve bu ayar tam olarak ney bılen bır arkadas acıklarsa cok sevınır9m

Alıntıyı görüntüle
biraz conrtrol paneli kurcalıyodum bu vibrance ayarını 100 e cekınce renkler acayip canlılastı default 50 imis bunu 100 olarak kullansam bı zararı olurmu ve bu ayar tam olarak ney bılen bır arkadas acıklarsa cok sevınır9m
Ben de bi ara 100 kullanıyodum rust oynarken hala onu yapıyorum ama ten rengini direk turuncu yapıyo çok yapay gözüküyo renkler günlük kullanımda kontrastla oynamanı öneririm onu max 60 yap.

Ben de bi ara 100 kullanıyodum rust oynarken hala onu yapıyorum ama ten rengini direk turuncu yapıyo çok yapay gözüküyo renkler günlük kullanımda kontrastla oynamanı öneririm onu max 60 yap.
kontraastla derken

Kontrastı arttırabilirsin çok yapaylaştırmaz rengi ama digital vibrance fullken bi insan resmi aç bak ten rengi nası turuncu olmuş.
1774204026233.webp
bu sekıl oldu vibrance fullken
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben monitörün ayarından ayarlıyorum gözüne nasıl güzel geliyorsa 80 veya 75 olması lazım nvidia denetim masasında.
kontrast monitorde 75 nvşdşada 50 hangısı gecerli

Ben default kullanıyorum, artırmayı önermem.

Geri