Resimdeki Rtx 2060 furmark testi iyi mi?

elite.w0

80+
Reaksiyon skoru
6
Değerler iyi mi? sizce mining veya ekran Kartı iyice kullanılmışmi yoksa iyi durumdami
Cevap verenler için şimdiden teşekkürler
IMG-20240516-WA0003.jpg

13 dakikada 0xde 74 derece kanka iyi mi? oluyor şimdi modelide zotac
derecesi kadar fan hızıda önemli mesela %33 lük bi hız ile böyleyse ve daha önce içi hiç açılmamış ise kabul edilebilir bi değer fan hızınıda rica edin sıcaklıkları fena değil fan

derecesi kadar fan hızıda önemli mesela %33 lük bi hız ile böyleyse ve daha önce içi hiç açılmamış ise kabul edilebilir bi değer fan hızınıda rica edin sıcaklıkları fena değil fan
Fan görselde yüzde 74 olarak gözüküyor

Fan görselde yüzde 74 olarak gözüküyor
özür dilerim telefondaydım tam göremedim değerler iyi gibi tam modelini atarmısınız kardın ve kaç yıllık miningde kulanılmış mı kaçıncı sahibi bunlarıda söylermisiniz

özür dilerim telefondaydım tam göremedim değerler iyi gibi tam modelini atarmısınız kardın ve kaç yıllık miningde kulanılmış mı kaçıncı sahibi bunlarıda söylermisiniz
Ben kasa halinde alıyorum Satıcı 3 sene önce alıp pandemi döneminde oyunlar oynanıp son 1 senede kullanmadığını ve mining yapılmadığını söyledi ekran kartı zotac rtx 2060 6 gb

Normal gibi duruyor ama alttaki grafikte önemli anlık sıçramalar var mı yok mu öğrenmek için

Geri