Güzel. Ya yeni bakım yapmışlar ya da iyi bir seriden kart.Değerler iyi mi? sizce mining veya ekran Kartı iyice kullanılmışmi yoksa iyi durumdami
Cevap verenler için şimdiden teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
13 dakikada 0xde 74 derece kanka iyi mi? oluyor şimdi modelide zotacGüzel. Ya yeni bakım yapmışlar ya da iyi bir seriden kart.
derecesi kadar fan hızıda önemli mesela %33 lük bi hız ile böyleyse ve daha önce içi hiç açılmamış ise kabul edilebilir bi değer fan hızınıda rica edin sıcaklıkları fena değil fan13 dakikada 0xde 74 derece kanka iyi mi? oluyor şimdi modelide zotac
Fan görselde yüzde 74 olarak gözüküyorderecesi kadar fan hızıda önemli mesela %33 lük bi hız ile böyleyse ve daha önce içi hiç açılmamış ise kabul edilebilir bi değer fan hızınıda rica edin sıcaklıkları fena değil fan
özür dilerim telefondaydım tam göremedim değerler iyi gibi tam modelini atarmısınız kardın ve kaç yıllık miningde kulanılmış mı kaçıncı sahibi bunlarıda söylermisinizFan görselde yüzde 74 olarak gözüküyor
Ben kasa halinde alıyorum Satıcı 3 sene önce alıp pandemi döneminde oyunlar oynanıp son 1 senede kullanmadığını ve mining yapılmadığını söyledi ekran kartı zotac rtx 2060 6 gbözür dilerim telefondaydım tam göremedim değerler iyi gibi tam modelini atarmısınız kardın ve kaç yıllık miningde kulanılmış mı kaçıncı sahibi bunlarıda söylermisiniz
Normal gibi duruyor ama alttaki grafikte önemli anlık sıçramalar var mı yok mu öğrenmek için
Kanka bende Asus dual 2060 var 77 leri falan buluyor yeni macun değiştim yani seninki de iyi gayet 80 geçmediği sürece sıkıntı yokDeğerler iyi mi? sizce mining veya ekran Kartı iyice kullanılmışmi yoksa iyi durumdami
Cevap verenler için şimdiden teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
TeşekkürlerKanka bende Asus dual 2060 var 77 leri falan buluyor yeni macun değiştim yani seninki de iyi gayet 80 geçmediği sürece sıkıntı yok
Stabil gitmiş iyi duruyor fan yüzdesi biraz yüksek gibi geldi ama fan devri önemli çok hızlı çalışan bir fan değilse normal sıcaklıklarAlıntıyı görüntülegörseldeki gibi iyi mi? sizce