Şöyle ağız dolusu sövdüğün bir YT videosu beklentisine girdik bile.vay adi
“En yeni GPU’larımız için yeni ve geliştirilmiş teknolojileri optimize etmeye ve sunmaya odaklanmak amacıyla, AMD Software Adrenalin Edition 25.10.2 sürümü Radeon RX 5000 Serisi ve RX 6000 Serisi ekran kartlarını (RDNA 1 ve RDNA 2 mimarileri) bakım moduna almıştır.”
Şu saatten sonra amd savunmam ben arkadaş sırf gariban dostu diye şu ana kadar savunduk garibanları sevdi ayıptır söylemesi.![]()
AMD confirms its Radeon RX 5000, 6000 series cards are not receiving new features — company also says RX 7900 USB-C change was a mistake (Updated)
USB-C remains supported on the RX 7900www.tomshardware.com
amd dogrulamış
oyun destegi almayacak kritik güvenlik güncellemesi alıcak kartı bakım moduna alıyor driver zaten driver ı kurmasan dogal olarak driver desteginiz kesilmiş oluyor yani 2025 31 ekim itibari ile 5000-6000 serisi amd ekran kartları mezarlık olmuşturBu işin doğrusu nedir kimi sadece yeni çıkan oyunlara ilk gün desteği olmayacak diyor kimisi tamamen kesildi diyor acayip bir bilgi kirliliği var.
Her ne olursa olsun daha 4 yıl önce çıkan bir ürünün desteğini kesmek müşteriye kazık atmaktır. Kabul edilemez. umarım bu yanlıştan dönerler aksi takdirde kimsenin gidipte destek bitiyor diye koşa koşa 9070 XT falan alacağını sanmıyorum..
Hata düzeltmeleri ve güvenlik düzeltmeleri alacaklar. Oyunlar çıktığı zaman gelen oyuna özel optimizasyon güncellemesini almayacaklar açıklamaya göre.Bu işin doğrusu nedir kimi sadece yeni çıkan oyunlara ilk gün desteği olmayacak diyor kimisi tamamen kesildi diyor acayip bir bilgi kirliliği var.
Her ne olursa olsun daha 4 yıl önce çıkan bir ürünün desteğini kesmek müşteriye kazık atmaktır. Kabul edilemez. umarım bu yanlıştan dönerler aksi takdirde kimsenin gidipte destek bitiyor diye koşa koşa 9070 XT falan alacağını sanmıyorum..
Zamanında ekran kartım güncel driver desteklemiyor diye kartın CS de siyah ekran verip hiç görüntü vermediğini falan bilirim. Bu her yeni oyun oynanmaz demek değil çoğu oyun optimize driver olmadan da çalışıyor mesela benim kart UE4 ile yapılan oyunları yeni çıkmış olsa da sorunsuz oynatıyordu ama aralarından birkaçı çalışmazsa ya da bir oyun çalışsa bile performans berbatsa driver desteği almayan kartta yapacak bir şey olmuyor.Bu işin doğrusu nedir kimi sadece yeni çıkan oyunlara ilk gün desteği olmayacak diyor kimisi tamamen kesildi diyor acayip bir bilgi kirliliği var.
Her 2.el konusunda millet 6800 öneriyordukendim 7000 serisi kullancıyım bu arada ama bu forumda herkese tonlarca 6000 serisi kart önerdim.