Hocam tavana 15metre döşedim tam yetmedi o döşediğim 15 metrenin en sonu bu görseldeki sarı kısımın yarısı kadar.elimde bi 15 daha var bu 15 in en sonuda aynı bu görseldeki sarı kısımın yarısı kadar bu iki yarım sarıyı birleştirsem yanar değil mi tek rgb kontrolcü üzerindenEvet oradan kesebilirsiniz. Ama boşta kalan kısmı yine rgb kontrolcü olması lazım çalıştırmak için
Şimdi 15M RGB led var üzerine aynı yerden ek yaparak 15M daha mı bağlayacaksınızHocam tavana 15metre döşedim tam yetmedi o döşediğim 15 metrenin en sonu bu görseldeki sarı kısımın yarısı kadar.elimde bi 15 daha var bu 15 in en sonuda aynı bu görseldeki sarı kısımın yarısı kadar bu iki yarım sarıyı birleştirsem yanar değil mi tek rgb kontrolcü üzerinden
Hocam biraz kötü anlattım.detaylı anlatıyorum.15m led döşedim bu döşediğim ledin en sonu görseldeki sarı kısmın yarısı kadar.Diğer 15m ledinde büyük ihtimal en sonu görseldeki sarı kısımın yarısı kadardır şuan makaraya sarılı o yüzden açmadım.Yani bu iki yarım sarıyı birbirine bağlayıp 30 metre yapacağımŞimdi 15M RGB led var üzerine aynı yerden ek yaparak 15M daha mı bağlayacaksınız
Yani 30M mi olacak uzunluk
En sonu böyle bitiyor ilk fotodaki sarı kısımın yarısı kadarŞimdi 15M RGB led var üzerine aynı yerden ek yaparak 15M daha mı bağlayacaksınız
Yani 30M mi olacak uzunluk
Hocam mesafe uzadığı ve led sayısı arttığı için kontrolcü gücü yetmez ışıkları parlak yanmaz büyük ihtimalleHocam biraz kötü anlattım.detaylı anlatıyorum.15m led döşedim bu döşediğim ledin en sonu görseldeki sarı kısmın yarısı kadar.Diğer 15m ledinde büyük ihtimal en sonu görseldeki sarı kısımın yarısı kadardır şuan makaraya sarılı o yüzden açmadım.Yani bu iki yarım sarıyı birbirine bağlayıp 30 metre yapacağım
Kontrolcüden iki ayrı yuva çıkıyor iki ayrı yuavaya 15 15 takmalıl demekki.Dediğiniz gibi uzatırsam parlaklık kısılabilir.Bilgileriniz için teşekkürler.Hocam mesafe uzadığı ve led sayısı arttığı için kontrolcü gücü yetmez ışıkları parlak yanmaz büyük ihtimalle
Çünkü aldığımız metraj ve led sayısı belli olduğu için harcanacak güce göre kontrolcü ve adaptör takıyorlar led sayısı azalırsa sorun olmuyor ama led sayısı artarsa aynı oranda adaptör ve kontrolcü gücü de artırılmalı
Deneyin hocam sorun olursa sökersiniz.Kontrolcüden iki ayrı yuva çıkıyor iki ayrı yuavaya 15 15 takmalıl demekki.Dediğiniz gibi uzatırsam parlaklık kısılabilir.Bilgileriniz için teşekkürler.