kesinlikle bence hayır 15 dolar çok gibi ama illa alırım 100 saat oynarım sarar diyosan mantıklıRimworld çok görüyorum ve oynayan herkesin en az +100 saat oynamış ve tarzıda güzel tek sorun 15 dolar verilirmi değermi sizce? teşekkürler şimdiden
15 dolar yerine epicten 250-300 tl civarina hallet geç hocamRimworld çok görüyorum ve oynayan herkesin en az +100 saat oynamış ve tarzıda güzel tek sorun 15 dolar verilirmi değermi sizce? teşekkürler şimdiden
İndirime giriyor arada 15 dolardan alma benceRimworld çok görüyorum ve oynayan herkesin en az +100 saat oynamış ve tarzıda güzel tek sorun 15 dolar verilirmi değermi sizce? teşekkürler şimdiden
teşekkürler bilgi için15 dolar yerine epicten 250-300 tl civarina hallet geç hocam
İlk defa oynayacağım YouTube'da izliyordum güzel gibi öğrenmesi zormu hocam400 saat yorumu: kategorisindeki oyunlari severek oynadiysaniz cok saran bir oyun ama ilk kez rts oynayacaksaniz detaylariyla sikabilir
600 saatim var inanılmaz güzel bir oyun 15 dolarda verilir 30 dolarda verilir tek sorun dlcler oyundan pahalıRimworld çok görüyorum ve oynayan herkesin en az +100 saat oynamış ve tarzıda güzel tek sorun 15 dolar verilirmi değermi sizce? teşekkürler şimdiden
400 saat yorumu: kategorisindeki oyunlari severek oynadiysaniz cok saran bir oyun ama ilk kez rts oynayacaksaniz detaylariyla sikabilir
öğrenmesi zor evet ama öğrendin mi çok keyifli oyun.teşekkürler bilgi için
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk defa oynayacağım YouTube'da izliyordum güzel gibi öğrenmesi zormu hocam
uyuşturucu satıcısından tutun yemekçiye yemekçiden tutun çiftçiye her türlü nasıl bir koloni istiyorsanız öyle oynayın ben uyuşturucu imparatorluğu kurmuştum herkes bana düşman oluyordu öyle bir sorun da varöğrenmesi zor evet ama öğrendin mi çok keyifli oyun.
O kadar para vermek yerine epicten ucuza cozmek daha mantıklı bence kalan para ilede dlc alınır600 saatim var inanılmaz güzel bir oyun 15 dolarda verilir 30 dolarda verilir tek sorun dlcler oyundan pahalı![]()
aynı fikirdeyim.O kadar para vermek yerine epicten ucuza cozmek daha mantıklı bence kalan para ilede dlc alınır