Biliyorum aslında cevabını, ancak sütten ağzım yanmasın diye son kez soruyorum, değerleri farklı farkındayım bunun. Yine de Riot Point Valorant Point’e çevirebiliyor değil mi? Ayrıca bu bahsettiğim Riot Point, LoL RP ile aynı şey midir?
İyi de bu RP denen şey artık her oyun için geçerli yapılmadı mı dostum? İçime kuşku düşürmek için mi yapıyon la?VP ve RP farklı şeyler.
Biri LoL'de geçerli diğeri Valorantta geçerli.
Bu arada kastettiğim şey şu Riot Pin kodları.VP ve RP farklı şeyler.
Biri LoL'de geçerli diğeri Valorantta geçerli.
Hee o zaman oluyor diye biliyorum araştırayım biraz daha.İyi de bu RP denen şey artık her oyun için geçerli yapılmadı mı dostum? İçime kuşku düşürmek için mi yapıyon la?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada kastettiğim şey şu Riot Pin kodları.
Riot Pin olarak alırsan Hem VP hem RP yapabiliyormuşsun.Hee o zaman oluyor diye biliyorum araştırayım biraz daha.
Bak şu:Hee o zaman oluyor diye biliyorum araştırayım biraz daha.
Evet aynı şey.Bak şu:
Riot PIN artık VALORANT ve LoR için kullanılabilecek
LoL'e ek olarak VALORANT ve LoR'da Riot PIN dönemitr.leagueoflegends.com
Bir de şu marketlerde satılan (mesela migros, bim, şok) Riot Pin’ler de bununla aynı mıdır?
Kesinlikle atarım bu arada eğer olmazsa, faydalanırsın bari:Evet aynı şey.
Değilse bile RP'yi bana atabilirsin
Rp VP ye çevriliyor ama sitelerden 400 rp aldın diyelim 400 vp olarak dönüşmüyor . 16 Tl değerinde vp alıyorsunBiliyorum aslında cevabını, ancak sütten ağzım yanmasın diye son kez soruyorum, değerleri farklı farkındayım bunun. Yine de Riot Point Valorant Point’e çevirebiliyor değil mi? Ayrıca bu bahsettiğim Riot Point, LoL RP ile aynı şey midir?
Maalesef dostum . Energy den çıkan Daha Daha kodu sadece Lole özelA101'den cola energy alıp deneyeceğim bugün inşallah işe yarar.
Orasını biliyorum canım.Rp VP ye çevriliyor ama sitelerden 400 rp aldın diyelim 400 vp olarak dönüşmüyor . 16 TL değerinde vp alıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef dostum . Energy den çıkan Daha Daha kodu sadece Lole özel