G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
Bunu niye anlattın derseniz bilmiyorum.
Bunu niye anlattın derseniz bilmiyorum.
Memed abi sen çok yorulmuşsun geç otur dinlen azcık. Al şalgam kendine gel bu seferlik benden olsunYıl 2013 falandı, LOL oynuyorduk arkadaşlarla. Bir sihirdar vadisi girmiştik karşıya 5 Rioter gelmişti. O korkuyla hepimiz örnek oyuncu olmuştuk. Bunu niye anlattın derseniz bilmiyorum.
sabıkasını da kontrol etsinler .dKimlik ile kayıt gelsin.
İllaki her oyun kayıt ediliyordur. Yoksa baska nasıl bulabiliyorlardır ki?Valorant'ta sesliden küfür edenleri nasıl tespit edip banladıklarını sorardım. Çünkü rapor kısmında sesli chat var. Kayıt mı ediyorlar acaba? İnşallah ana bacı sövenleri banlıyorlardır
Valla hocam benim hiç şakam yok, örneğin lole 4. sezonda başlamıştım ne kitle böyleydi ne küçük çocuklar böyleydi. Dayaklık olmayan 1 tane allahın kulu yok şu riot oyunlarında.sabıkasını da kontrol etsinler .d
Logları tutuluyor.Valorant'ta sesliden küfür edenleri nasıl tespit edip banladıklarını sorardım. Çünkü rapor kısmında sesli chat var. Kayıt mı ediyorlar acaba? İnşallah ana bacı sövenleri banlıyorlardır
Yıl 2013 falandı, LOL oynuyorduk arkadaşlarla. Bir sihirdar vadisi girmiştik karşıya 5 Rioter gelmişti. O korkuyla hepimiz örnek oyuncu olmuştuk. Bunu niye anlattın derseniz bilmiyorum.
Aaa sorun bende değilmiş sevindirdiValorant'taki ping sorunumu düzeltmelerini söylerdim. Bütün oyunlarda sabit ama valorantta anlık 450 olup 10 sn sonra eski pinge dönüyor. Bütün serverler de aynı sorunum var.