Neler Yeni

🔥İndirim Rival 3 550 TL VATAN

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Hepsini geçtim. Bak her şeyi geçiyorum. 1 saatte bir bağlantısı kopuyor. Kasa masamın üzerinde ve farenin dibinde.
Bağlantı kopması da herhade masal, hikaye.
Onu bilemem fakat ben şimdiye kadar hiç denk gelmedim. Uzun saatler bilgisayar başındayım ve 2.4g ile kullanıyorum hiç yaşamadım. Satıcının elindeki ürünlerin batchleri ile de alakalı mı bilmiyorum aldığımdan beri aylar oldu olumsuz birşeye denk gelmedim daha. Bende coating de fazla yok

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Noo Name
2005 yılından kalma toplu ps2 girişli farem hala çalışıyor bu onun kaliteli olduğu anlamına mı geliyor? Dünyanın en acayip kalite anlayışı. Çalışacak mı çalışmayacak mı göreceğiz ki çalışmasa da çok büyük sıkıntı değil.
Onu o sebeple mi söyledim ben? Sabahtan beri çırpınıyorsun Rival 3'ün Rival 110'un 2 günde 2 ayda switchleri tuşları bozuluyor diye. Bozulmadığını belirtmek amacıyla yazdım. Sen harbi okuma yazma bilmiyorsun birader. Ben hangi mesajımda nerde kaliteli dedim. Daha fazla cevap vermeyeceğim sana 😂 Gider film izlerim senle vakit kaybettiğime yazık. 😅

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Abdullah Aydoğdu
Onu bilemem fakat ben şimdiye kadar hiç denk gelmedim. Uzun saatler bilgisayar başındayım ve 2.4g ile kullanıyorum hiç yaşamadım. Satıcının elindeki ürünlerin batchleri ile de alakalı mı bilmiyorum aldığımdan beri aylar oldu olumsuz birşeye denk gelmedim daha. Bende coating de fazla yok
Şimdi sana internette türk ve yabancılardan sayısız şikayet bulsam üstelik videolu sen ne diyeceksin?
Diyorsun ya redditte hiç şikayet etmemişler malzeme kalitesini diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Onu o sebeple mi söyledim ben? Sabahtan beri çırpınıyorsun Rival 3'ün Rival 110'un 2 günde 2 ayda switchleri tuşları bozuluyor diye. Bozulmadığını belirtmek amacıyla yazdım. Sen harbi okuma yazma bilmiyorsun birader. Ben hangi mesajımda nerde kaliteli dedim. Daha fazla cevap vermeyeceğim sana 😂 Gider film izlerim senle vakit kaybettiğime yazık. 😅
Valla vermesen daha iyi beni de uğraştırmamış olursun. Rival 3'ün çift tıklama sorununu geçtim millet 3lü tıklıyor diye konu açıyor hala savunduğun şeye bak. Sen git güzel bi film aç rahatla en iyisi bugün internet fazla gelmiş sana :D

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Noo Name
Reddit başta olmak üzere neredeyse kimse M820nin malzeme kalitesini kötülememiş bunu söyleyince de fanboy oluyor muyum?
Kullananlar yalan mı söylüyor?

Gıcırtı sorunu değiştirilebilir shell mouseların hepsinde var hocam sadece bu mouse ile sınırlı değil yani.

Elimdeki Ajazz AJ199'da yok hadi bakalım :D
IMG_0062.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla vermesen daha iyi beni de uğraştırmamış olursun. Rival 3'ün çift tıklama sorununu geçtim millet 3lü tıklıyor diye konu açıyor hala savunduğun şeye bak. Sen git güzel bi film aç rahatla en iyisi bugün internet fazla gelmiş sana :D
Birader yeminle sen okuma biliyorsun. 😅 Bana bir tane mesajımda Rival 3 için kaliteli dediğim yeri at. Sana 2 tane Delux M820DC göndereceğim 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Şimdi sana internette türk ve yabancılardan sayısız şikayet bulsam üstelik videolu sen ne diyeceksin?
Takılma şikayetleri var onun farkındayım fakat tahminimce batchler veya firmware ile alakalı bu da ha olmayadabilir hepsinde varsa ve ben de yaşarsam(elimden geçenlerde rastlamadım) benim de fikrim değişir sonuçta ben para almıyorum markadan mallarını önereyim diye. Fakat bu mouse'da en azından sorun yaşamayan büyük bir kesim mevcut ha yaşayanlar var mı var. Rival 3te de keza aynı fakat özellikle son aylarda çok fazla sorun konusu açılıyor gerek burada gerek diğer forumda. Göz göre göre neden rival 3 önereyim bunlar varken öyle düşün.

Kullananlar yalan mı söylüyor?

Elimdeki Ajazz AJ199'da yok hadi bakalım :D

Birader yeminle sen okuma biliyorsun. 😅 Bana bir tane mesajımda Rival 3 için kaliteli dediğim yeri at. Sana 2 tane Delux M820DC göndereceğim 😂
AJ199da çok az var zamanında Eren güven de aynısını demişti hatta. Ayrıca ben de rival 3ü savunduğunu söylemiyorum rival 3 hakkında ortaya konuşuyorum sakin ol üstüne alınma D:

Ayrıca ''Neredeyse hiç'' dedim beğenmeyenler de var.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
Her gün aynı kavgayı görüyorum :')) 3 kurusa 5 kofte aramak gibi bu olay ya. Bu bütçelerde ne bekleyebilirsin ki. Hem kablosuz hem iyi switch hem iyi sensör bu bütçelerde bulunsa kimse dv3, superlight gibi mouselar almasın o zaman. 1.5-1.7k altında kablosuz mouse önermiyorum çünkü bu kullanıcının kendini kandırması oluyo. Bu bütçelerde maksimum elime oturuyor mu tartışması yapılmalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Her gün aynı kavgayı görüyorum :')) 3 kurusa 5 kofte aramak gibi bu olay ya. Bu bütçelerde ne bekleyebilirsin ki. Hem kablosuz hem iyi switch hem iyi sensör bu bütçelerde bulunsa kimse dv3, superlight gibi mouselar almasın o zaman. 1.5-1.7k altında kablosuz mouse önermiyorum çünkü bu kullanıcının kendini kandırması oluyo. Bu bütçelerde maksimum elime oturuyor mu tartışması yapılmalı.
800 1k bandına da güzel wirelessler var. Daha altına tek wireless ve güzel denilebilecek mouse M820 hunter zaten. Fiyatına göre en iyi performansı vaadettiğini düşündüğüm için öneriyorum rival 3ü de neden önermediğimi her seferinde söylüyorum.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Sensör muhabbetini de yanlış anlıyorlar belli bir seviyeden sonrası aslında pazarlama stratejisi.Rival 3 ile dülüx arasında oyun içinde zannetmiyorum tepkime farkı olacağını.

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Noo Name
AJ199da çok az var zamanında Eren güven de aynısını demişti hatta. Ayrıca ben de rival 3ü savunduğunu söylemiyorum rival 3 hakkında ortaya konuşuyorum sakin ol üstüne alınma D:

Ayrıca ''Neredeyse hiç'' dedim beğenmeyenler de var.
Bendeki farede hiç gıcırdama sorunu yok taş gibi. 3-4 aydır da kullanıyorum.

Aynen öyle. Bu fiyatta kablosuz mouse kesinlikle alınmaz. 1000 TL altına kesinlikle kaliteli bir ürün yok. Yurtdışından alınırsa belki bulunabilir. 500 liraya kablosuz fare mi olur :)

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Abdullah Aydoğdu
Sağ tuşun biraz daha yüksekte olması olayından şikayet eden bir video gördüm YT'de. Bu sorunu yaşayan tek ben değilmişim. Bu faredeki sorunları yaşayanlar da tek biz değiliz. Neresinden tutsan sorunlu bir fare.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Bendeki farede hiç gıcırdama sorunu yok taş gibi. 3-4 aydır da kullanıyorum.

Aynen öyle. Bu fiyatta kablosuz mouse kesinlikle alınmaz. 1000 TL altına kesinlikle kaliteli bir ürün yok. Yurtdışından alınırsa belki bulunabilir. 500 liraya kablosuz fare mi olur :)
AJ199 iyidir ya zamanında ona da bok atıyordu millet Allahtan değere bindi şimdi.

Sağ tuşun biraz daha yüksekte olması olayından şikayet eden bir video gördüm YT'de. Bu sorunu yaşayan tek ben değilmişim. Bu faredeki sorunları yaşayanlar da tek biz değiliz. Neresinden tutsan sorunlu bir fare.

Mesela bak bu mouseda ki 2.4g bt1 bt2 ibareleri ile benim mousedakiler farklı. Dediğim gibi batch farkı var muhtemelen. Ayrıca o dediğin sağ tuşun bir tık yüksekte olması bende de var D:

Çok zor farkediliyor ama bir nebze de olsa fark var sol ile sağ arasında

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Abdullah Aydoğdu
AJ199 iyidir ya zamanında ona da bok atıyordu millet Allahtan değere bindi şimdi.

Mesela bak bu mouseda ki 2.4g bt1 bt2 ibareleri ile benim mousedakiler farklı. Dediğim gibi batch farkı var muhtemelen. Ayrıca o dediğin sağ tuşun bir tık yüksekte olması bende de var D:

Çok zor farkediliyor ama bir nebze de olsa fark var sol ile sağ arasında

Onu bunu bırak şu eleman videonun sonunda skatezden koruma bandı çıkarıyor. Benimkine bakıyorum da bant var gibi gözükmüyor. Şimdi zorlayıp skatezi de çıkarmak istemiyorum elimde kalmasın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,145
Üyeler
161,245
Son üye
Harun Doman
Top Bottom