Bu fiyat eder mi bilmiyorum ama Sirius M modeline %50 indirim gelmiş, sepette 482 TL'ye geliyor.
Bizim mahalledeki bimde var, çok uzun süre önce gelmişti ve 1 tane kalmış. Gördüm almadım geçen.Link var mi
Al sat gider mi bilmiyorum da 400e çok net alınıp kullanılırBizim mahalledeki bimde var, çok uzun süre önce gelmişti ve 1 tane kalmış. Gördüm almadım geçen.
Kendim bulsam alırım 400e kullanırımAl sat gider mi bilmiyorum da 400e çok net alınıp kullanılır
Şu mouseyi almayın aldırmayın yeter artık ya. Biz uyarmaktan bıktık siz önermekten bıkmadınız.STEELSERIES RIVAL 3 RGB GAMING MOUSE SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
STEELSERIES RIVAL 3 RGB GAMING MOUSE SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Normalde önerdiğim bir fare değil ama bu fiyata alınır. 300 IPS 35 G, 60 milyon switch.
Hocam bende de aynı sorun oldu 740 lira para istedilerGarantisi mükemmel. Çift Tıklama Sorunu var diye gönderdim garanti bitti bitecekti adamlar sınırını gönderdi helal olsun valla
10 milyon kullanım ömrü OMRON anahtarı 8 ayda bir çöpe atıp yenisini alırsınız
20mler kronik 10mler yine bir nebze kullanılabilir. Her türlü rival 3ten iyidir.10 milyon kullanım ömrü OMRON anahtarı 8 ayda bir çöpe atıp yenisini alırsınız
Aynen knk.20mler kronik 10mler yine bir nebze kullanılabilir. Her türlü rival 3ten iyidir.
LOD sorunlu rival 3 tenekesinden iyidir.Aynen knk.
Bu kablosuzu nasıl
On numara 5 yıldız.Bu kablosuzu nasıl
Rival 3ü alanlar zatn mouse dan çok anlamayan IsQlı MışiQlî olduğu için alanlar hocam .dDelux farenin kağıt üzerindeki değerleri iyi ama rezalet bir mouse. Hem çok küçük hem de üzerindeki sensörün kendisiyle alakası yok. LOD değeri kalitesizliği Rival 3 ile yarışır. İki fareyi de kullandım kesinlikle ikisi de alınmaz. HK Gaming'in faresine bir şans verilebilir belki.