Neyse aga ya Deatheader v2 var bende gereksiz olurOn numara 5 yıldız.
Boş yorumDelux farenin kağıt üzerindeki değerleri iyi ama rezalet bir mouse. Hem çok küçük hem de üzerindeki sensörün kendisiyle alakası yok. LOD değeri kalitesizliği Rival 3 ile yarışır. İki fareyi de kullandım kesinlikle ikisi de alınmaz. HK Gaming'in faresine bir şans verilebilir belki.
üstünde ki sensör halis mulis 3335 ki zaten shell'i çıkarınca gözüküyor.Sapma sorununun sensör ile değil 2.4g ile alakası yarım metreden sonra sorun yaratıyor o yüzden usb uzatıcı ile kullanılması gerek. Small egg shape'inde üretilen Orochi ile beraber en iyi mouselardan biridir. LOD değeri rival 3 ile yarışır demişsin de bu mouse'un lod ayarının software üzerinden yapıldığını dahi bilmiyorsun. Ben de iki fareyi kullandım aktif olarak M820dc kullanıyorum kısacası boş yorumDelux farenin kağıt üzerindeki değerleri iyi ama rezalet bir mouse. Hem çok küçük hem de üzerindeki sensörün kendisiyle alakası yok. LOD değeri kalitesizliği Rival 3 ile yarışır. İki fareyi de kullandım kesinlikle ikisi de alınmaz. HK Gaming'in faresine bir şans verilebilir belki.
Boş yorum
500 tllik fareden ne kadar malzeme kalitesi bekliyorsun acaba? Lod değeri gayet iyi bu arada özellikle rival 3 ve abyssus ile karşılaştırdığın zaman. Onu geçtim bu 16k mesajın hiçbirinde en ufak önemsiz mesaj yok merak etme. Şu yazdığından bile ciddiye alınmaması gereken kişinin kim olduğu anlaşılıyor takıl sen kafana göre.Ciddi olamazsın. Bak bunu her yerde açıklama bu bilgi savaş sebebi Sadece siz mi biliyorsunuz? Profilindeki 16K mesajın yüzde 90'ı gereksiz mesaj atan adam bize laf atıyor Asıl boş yorum yapan sensin. Fare rezalet bir fare acayip kalitesiz malzemesi. Eli küçük olana bile küçük bir fare. LOD değeri rezalet. Sensörün PAW3335 ile alakası yok. DELUX markasının bile en alt seviye ürünü. Gelmişsin burda boş boş yorum yapıyorsun. Mesaj kasıp bir halt bildiğini sanan sizin gibi tiplere bitiyorum.
Yaşayanlar yalan söylüyor o zaman doğrudur. Yine de rival 3 ve rival 110un teneke olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.Daha önce rival 110 da kullandım 2 sene rival 3 de kullandım ve hala dolapta durur , ne çift tıklama sorunu yaşadım ne de lod sorunu vardı fiyatı iyi mi tartışılabilir ama deluxu fare diye kullanmam.
Sen okuma yazma biliyor musun? Bak bakalım nerede LOD değerleri yarışır demişim. İkisine de kalitesiz dedim. 50 CM'den kullandım elindeki fakir faresini. Bağlantının kopmasına imkan yok o uzaklıktan. Kopuyorsa zaten kablosuz değildir o fare Farenin hangi tutuş şekline ve ne amaçla üretildiğini biliyorum. İngilizcesini yazınca havalı olmuyorsun. Yazılımı bile çakma ürünü bu kadar da övmezsin be birader. Hadi ürün kaliteli olsa anlarım. Allah bilir sen 12 GB RAM'a sahip Android telefonu 6 GB RAM'ı olan iPhone 14 Pro Max ile de kıyaslıyorsun. Al sana LODBoş yorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
üstünde ki sensör halis mulis 3335 ki zaten shell'i çıkarınca gözüküyor.Sapma sorununun sensör ile değil 2.4g ile alakası yarım metreden sonra sorun yaratıyor o yüzden usb uzatıcı ile kullanılması gerek. Small egg shape'inde üretilen Orochi ile beraber en iyi mouselardan biridir. LOD değeri rival 3 ile yarışır demişsin de bu mouse'un lod ayarının software üzerinden yapıldığını dahi bilmiyorsun. Ben de iki fareyi kullandım aktif olarak M820dc kullanıyorum kısacası boş yorum
.Alıntıyı görüntüle
Yaşayan varsa yaşamayan da var gönderirsin garantiye olur biter , teneke dediğin farenin malzeme kalitesi dülüxden gözü kapalı iyidir dülüx ne kanzi elim 5cm olsa hoş fare mmorpg oynarsın da bilemedim topa benziyor.500 tllik fareden ne kadar malzeme kalitesi bekliyorsun acaba? Lod değeri gayet iyi bu arada özellikle rival 3 ve abyssus ile karşılaştırdığın zaman. Onu geçtim bu 16k mesajın hiçbirinde en ufak önemsiz mesaj yok merak etme. Şu yazdığından bile ciddiye alınmaması gereken kişinin kim olduğu anlaşılıyor takıl sen kafana göre.
Yaşayanlar yalan söylüyor o zaman doğrudur. Yine de rival 3 ve rival 110un teneke olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.
Senin kullandığın fare ile benimki farklı mı acaba? Bende tık diye kesiyor algılamayı kaldırınca. Videosunu da atar kanıtlarım D rival 3 gibi Allahuekber dağlarına kaldırınca hala hareket etmeye devam etmiyor en azından. İngilizcesini yazınca havalı oluyorum mu dedim sen claw tutuyorum diyen birine ''pençe mi demek istedin'' diyor musun? bu da aynı olay. Yazılımının çakma olup olmamasının da alakasını anlayamadım yazılım işte iş görüyor mu görüyor 500 liralık bir üründen de bin liralık performans beklemiyorum.Sen okuma yazma biliyor musun? Bak bakalım nerede LOD değerleri yarışır demişim. İkisine de kalitesiz dedim. 50 CM'den kullandım elindeki fakir faresini. Bağlantının kopmasına imkan yok o uzaklıktan. Kopuyorsa zaten kablosuz değildir o fare Farenin hangi tutuş şekline ve ne amaçla üretildiğini biliyorum. İngilizcesini yazınca havalı olmuyorsun. Yazılımı bile çakma ürünü bu kadar da övmezsin be birader. Hadi ürün kaliteli olsa anlarım. Allah bilir sen 12 GB RAM'a sahip Android telefonu 6 GB RAM'ı olan iPhone 14 Pro Max ile de kıyaslıyorsun.
Zırt pırt garantiye göndereceğime hiç almam dertleriyle uğraşılmaz o moseların. senin dülüx dediğin mouse'un kalitesi emin ol daha iyidir o iki hurdadan D: hadi sen doğru söylüyorsun alıp 2 güne scrollu bozulanlar veya bahsettiğim sorunları yaşayanlar yalan mı söylüyor? Düşün biraz bunları. Ben deluxu almıştım fakat kullanmayı düşünmüyordum elimde ki mouse'a alıcı çıkınca kullanma fırsatım oldu gayette memnunum.Yaşayan varsa yaşamayan da var gönderirsin garantiye olur biter , teneke dediğin farenin malzeme kalitesi dülüxden gözü kapalı iyidir dülüx ne kanzi elim 5cm olsa hoş fare mmorpg oynarsın da bilemedim topa benziyor.
Rival 3 kullanmadıgımdan fare hakkında bir şey diyemeceğim ama sürü psikolojisi denen bir şey var forumlarda.Herkes Rival 3 Gömmüş, Doğru düzgün öven yok ama nedir bu mouse'un sıkıntısı ? Fiyatına göre 1.nesil sensör mu kullanıyorlar ? Ya da sensör iyi olmasına rağmen içine mi etmişler ?
Turkcell'den 300'e almıştım, dış kaplaması soyulunca gönderdim 0'ını gönderdiler. Yazılımı da çok iyi çalışmıyor. Başka bir şeyini görmedim. Rampage Defilade'den geçtiğim için bana iyi geliyor..
Senin kullandığın fare ile benimki farklı mı acaba? Bende tık diye kesiyor algılamayı kaldırınca. Videosunu da atar kanıtlarım D rival 3 gibi Allahuekber dağlarına kaldırınca hala hareket etmeye devam etmiyor en azından. İngilizcesini yazınca havalı oluyorum mu dedim sen claw tutuyorum diyen birine ''pençe mi demek istedin'' diyor musun? bu da aynı olay. Yazılımının çakma olup olmamasının da alakasını anlayamadım yazılım işte iş görüyor mu görüyor 500 liralık bir üründen de bin liralık performans beklemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zırt pırt garantiye göndereceğime hiç almam dertleriyle uğraşılmaz o moseların. senin dülüx dediğin mouse'un kalitesi emin ol daha iyidir o iki hurdadan D: hadi sen doğru söylüyorsun alıp 2 güne scrollu bozulanlar veya bahsettiğim sorunları yaşayanlar yalan mı söylüyor? Düşün biraz bunları. Ben deluxu almıştım fakat kullanmayı düşünmüyordum elimde ki mouse'a alıcı çıkınca kullanma fırsatım oldu gayette memnunum.