Neler Yeni

🔥İndirim Rival 3 550 TL VATAN

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,127
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bağlantı kopmasını sen disinda yasayani görmedim ayrıca koskoca internet aleminde.
1695254589221.png

1691620688887.png

1695254770883.png

Meraktan soruyorum, hiç araştırdın mı ki? :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Bu videoyu daha önce de görmüştüm, konuya da ilk açıldığında denk gelmiştim zaten mouse un trde ilk popüler olduğu zamanlarda açılmıştı onu hatirliyorum. Bunlara diyebileceğim bir şey yok, muhtemelen dediğim gibi batch ile alakalı bir durum. Bendekinde mouse un altındaki 2.4g ve bt1 bt2 kısmı daha değişik. Ondan ise ya batch ya da firmware ile sonradan çözülmüş gibime geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

M820 alinmayacaksa bile rival 3 alınmamalı. Aynı fiyata Mira s mevcut şuan ona şans verilir.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,127
İsim
Abdullah Aydoğdu
Yani şöyle bir durum var ; 500-600tl bütçe dolar kurunda düşünüldüğünde bir bütçe değil. Bir burger parasına canavar mouse arayışına girmek saçma geliyor bana. Wireless denen şey premium bir olay zaten. 600tlye aldığın wirelessın üründen bir çok şey kısıp konulacağı çok bariz. Hatta geçenlerde forumda bir kulaklık önerildi rampage crack mi neydi beyaz wireless. Konuyu açan kişi muhtemelen reklam yapıyordu öve öve bitiremedi. Bilmeyen kişiler aldı deli gibi hypelandı. 3 gün sonra forumun ikinci el kısmında o kulaklık doldu, hatta bir kaç konu açıldı iade alırlar mı vs diye. Kulaklığın konusunun altına girdiğimde öneren kişi hala savunuyordu. Kulaklığın mikrofonu star wars clonelari gibi ses veriyordu :D Ben altında baya alay edip gülmüştüm, çocuk hala savunmaya devam ediyordu. Diyeceğim o ki düşük bütçelerde herhangi bir üründe premium arayışında olunmamalı. İşini düzgün yapabilecek ortalama bi şey alıp geçilmeli.
O bambaşka bir psikoloji. İndirim köşesine konu açanın paylaştığı indirime laf et, ürünü beğenme, oturur 10 sayfa tartışır seninle. Firma babasınınmış gibi savunur. Asla laf dedirtmez. Garip bir psikoloji.

Bu videoyu daha önce de görmüştüm, konuya da ilk açıldığında denk gelmiştim zaten mouse un trde ilk popüler olduğu zamanlarda açılmıştı onu hatirliyorum. Bunlara diyebileceğim bir şey yok, muhtemelen dediğim gibi batch ile alakalı bir durum. Bendekinde mouse un altındaki 2.4g ve bt1 bt2 kısmı daha değişik. Ondan ise ya batch ya da firmware ile sonradan çözülmüş gibime geliyor.

M820 alinmayacaksa bile rival 3 alınmamalı. Aynı fiyata Mira s mevcut şuan ona şans verilir.
M820 alınmayacak bir fare demiyorum, isteyen alsın. Senin M820DC varken diğer fareler alınmaz diye her konunun altına M820 dc spamlaman buradaki sıkıntı. Mira s denen farenin linkini atabilir misin? 550 liraya göremedim. Amazonda bin küsür liraya gördüm.

Yaw amaan banane ya. BF1'den 10 kere kick yedim afk diye. Yeter gece gece :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
O bambaşka bir psikoloji. İndirim köşesine konu açanın paylaştığı indirime laf et, ürünü beğenme, oturur 10 sayfa tartışır seninle. Firma babasınınmış gibi savunur. Asla laf dedirtmez. Garip bir psikoloji.

M820 alınmayacak bir fare demiyorum, isteyen alsın. Senin M820DC varken diğer fareler alınmaz diye her konunun altına M820 dc spamlaman buradaki sıkıntı. Mira s denen farenin linkini atabilir misin? 550 liraya göremedim. Amazonda bin küsür liraya gördüm.

550 değil de 480 TL ido. HK gaming in ama Mira s miydi goremedim gerilerde var bir saniye

Sirius m imiş Mira ile karıştırdım

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,127
İsim
Abdullah Aydoğdu
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Resimde 3360, açıklamada 3389 yazıyor. Arada büyük fark var. Renginin kötü olmasını geçtim 20 milyonluk switch var. 50 milyonun altı switch koymak yasaklanmalı. 3389 sensörse gene de fiyatına göre iyi ama. 3360 ise ben vermem o parayı.
Riske atmaya değmez en iyisi 100 200 daha koyup attack shark x3 almak :D vgn ile aynı ürün değilse o da 40ms latency i varmış diyorlar.

Top Bottom