Neler Yeni

Rival 3 fare neden öneriliyor?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
Birkaç konuda gördüm de, daha ucuza SteelSeries Prime almak varken (özellikleri de daha iyi) neden Rival 3 öneriliyor?

Rival 3, 300 IPS - 35 G.
Prime ise 450 IPS - 50

Rival 3 60 milyonluk switch kullanıyorken Prime 100 milyonluk kullanıyor.

Arada ciddi bir fark var. Prime çok daha iyi olmasına rağmen daha ucuz. Peki önerenlere soruyorum, neden Rival 3 almalıyız? Belki benim bilmediğim bir şey vardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Çetin
Birkaç konuda gördüm de, daha ucuza SteelSeries Prime almak varken (özellikleri de daha iyi) neden Rival 3 öneriliyor?

Rival 3, 300 IPS - 35 G.
Prime ise 450 IPS - 50

Arada ciddi bir fark var. Prime çok daha iyi olmasına rağmen daha ucuz. Peki önerenlere soruyorum, neden Rival 3 almalıyız? Belki benim bilmediğim bir şey vardır.
Eski videoları izlediysen önerirler ama şuan prime daha iyi prime alîncaktsa minisi alınmalı bence çunkü prime da siyah minisinde ptfe skatez var

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat Akbulut
rival 3 wireless'i hiç önermiyorum ilk aldığım 2. haftasında tekerleği bozuldu servise gitti 2 ayda anca geldi şimdide mor ışık yanıp sönüyor ve pcye hiçbir şekilde bağlanmıyor yine gönderdim ve glorious D model aldım

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre

Rival 3, 300 IPS - 35 G.
Prime ise 450 IPS - 50

Bu fiyattan ss mouse öneren net fanboydur

Cihangir

80+ Gold
rival 3 kullandım 1 ay sol tık gıcırdamaya başladı iade ettim

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
rival 3 wireless'i hiç önermiyorum ilk aldığım 2. haftasında tekerleği bozuldu servise gitti 2 ayda anca geldi şimdide mor ışık yanıp sönüyor ve pcye hiçbir şekilde bağlanmıyor yine gönderdim ve glorious D model aldım
kanka sende de aynı sorun var mı?

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Öneren iyi değildir. En fazla 200 lira verilir. 800 lira vereceğime ikinci el XM1r alırım, XM1r, Rival 3'den çok daha iyi.

Top Bottom