cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
@!Yardım Lazım! Thermaltake GF1 var bide onu çok merak ediyorum bakar mısın ona da?
Bir ara yaparım, şevkim kaçıyor bayağı ama zaten bir yerden sonra hit için yapmıyorum bir getirisi yok zaten sadece ne bileyim... neyse boş vaktimde yaparım.@!Yardım Lazım! Thermaltake GF1 var bide onu çok merak ediyorum bakar mısın ona da?
(CORSAIR RM SERİSİ RM750 750W 80 PLUS GOLD MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI)Teşekkürler düşüncen için:
O bütçede şu an aklıma gelen
GigaMax 750W
Hydro G 700W (amazon’da 600TL)
HighPower Gold Performance 750W
RM 750 demek isterdim ama modüler olduğu için çok pahalı.
MegaMax 700W (sanırım TR’de yok ancak ararsan belki vardır)
Zalman ZM700-TXII 700 W Çift Forward 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Zalman ZM700-TXII 700 W Çift Forward 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Olur da daha mantıklı modeller varken önermem(CORSAIR RM SERİSİ RM750 750W 80 PLUS GOLD MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI)
bunu aratip vatana girip bakabilirmisin bu mu
birde bunun pin girişleri msi b550 gaming plus ve rtx 2060 supere olur mu
sorun yasarmiyim
hangileri mesala 933 tl bandindaOlur da daha mantıklı modeller varken önermem
2019 iç yapısı daha kötü gibi. Kapasitör anlamında daha iyi olabilirdi altta belirttim zaten oku orayıBu eski RM750
2019 modelleri iyi diye hatırlıyorum
Hatta Tier B olmaları gerek
2019 Modeli LTT Tier Listte Upper Tier A zatenBu eski RM750
2019 modelleri iyi diye hatırlıyorum
Hatta Tier B olmaları gerek
Emin misin?2019 iç yapısı daha kötü gibi. Kapasitör anlamında daha iyi olabilirdi altta belirttim zaten oku orayı
Elite kapasitör kullanıyor secondary olarak.Emin misin?
Tier B ve Tier A da bazı kaynaklarda çünkü
RM750X??Elite kapasitör kullanıyor secondary olarak.