🔥İndirim 🔥🔥 Rofth VEXA Oyuncu Koltuğu 3499TL 🔥🔥

1k civarlarında ofis koltuğu kullanıyorum. Ama oturma kısmı çok sert olduğu için ağrıtıyor uzun kullanımda. 3.5k koltuk için para sayılmaz aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beğenmeme durumunda iade alıyor musunuz? Ona göre alayım şimdi :D
Visco süngerler 1k zaten 3.5kya çocuk koltuğu falan satıyor diğer firmalar :D

Merhabalar, görüşleriniz için teşekkür ederiz. Konforlu bir model bakmak isterseniz sitemizde bulunan diğer ürünleri inceleyebilirsiniz. İstemiş olduğunuz özellikler varsa canlı destekten iletirseniz ekip arkadaşlarımız sizlere yardımcı olacaklardır. Başlangıç modelden ultra konfor beklemeniz biraz absürt kaçmış. Teşekkür ederiz.
Merhaba, bel fıtığından ameliyat oldum ve işim gereği sürekli bilgisayardan çalışıyorum. Ergonomik veya ortopedik tarzda koltuğunuz var mıdır?

6k olan 5 civarı olsaydı keşke :D Çok kararsız kaldım. Yarın bakayım en olmadı
Firmaya özelden yazdım bi şeyler ayarlayabilirsem forumda paylaşcam etiketlerim seni bekle biraz :D

Oturma tarafı kumaşmış orası avantaj, ama yatma özelliği olmadığı için herkesin sırt yapısına ve masasına uygun olmayabilir.
Yine de idaretenlik veya günü kurtarmak için düşünülebilir.

Oturma tarafı kumaşmış orası avantaj, ama yatma özelliği olmadığı için herkesin sırt yapısına ve masasına uygun olmayabilir.
Yine de idaretenlik veya günü kurtarmak için düşünülebilir.
6k olan özellik olarak daha mantıklı. Ama fiyat farkı 2.5k şuan. 5-5.5 olsa mantıklı olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Firmaya özelden yazdım bi şeyler ayarlayabilirsem forumda paylaşcam etiketlerim seni bekle biraz :D
Hadi bakalım gece ticareti :ROFLMAO:

Merhaba, bel fıtığından ameliyat oldum ve işim gereği sürekli bilgisayardan çalışıyorum. Ergonomik veya ortopedik tarzda koltuğunuz var mıdır?
Merhabalar,

Balance ve Dominion Serilerimizde 70+DNS Smart dökme sünger kullanmaktayız. Yani konfor bakımından çoğu firmanın kullandığı DNS'lere bakarsak daha rahat ve uzun süreli kullanılabilirlik sunmaktayız.

Balance serimiz muadillerinin en iyisidir. Piyasada bulunan 8-10K bandında olan ürünlerin birebir eşdeğer kalitededir.

Mekanik aksamlar dahil 2 yıl garanti sunmaktayız.

Sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

alınır mı?

peşin fiyatına taksit var mı

Oyuncu koltuğu diye bize neden hep aynı modeller anlamış değilim gerçekten daha rahat ama şekilleri normal koltuk arıyorum deri olayı nedir kumaş daha mı pahalı şekilcilik yüzen rahat koltuk bulamaz olduk .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,526
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri